0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Copenhagen Hvid Elements tallerken - 28 cm.+ Forstør

Flere visninger

Royal Copenhagen Hvid Elements tallerken - 28 cm.

Hurtigt overblik

269,00 kr

Flad tallerken fra Royal Copenhagen i serien hvid elements. Elements tallerkenen er 27 cm bred.

Royal Copenhagen hvid elements er et stærkt traditionsrigt og uhæmmet moderne stel. Royal Copenhagen Elements er designet af den danske designer Louise Campbell i samarbejde med Royal Copenhagen. Kontrasterne mellem århundreders arv og det nye årtusindes levemåde mødes i Elements. Et must for designelskere.

Mix gerne Hvid Elements sammen med Royal Copenhagen multifarvet Elements eller Blå Elements for en unik borddækning.

Royal Copenhagen Elements er skabt efter de samme gedigne håndværksteknikker som for 233 år siden, da Royal Copenhagen blev grundlagt, og det betyder, at støbning, påsætning af eksempelvis hanke og glasering forgår i hånden. Ligeledes er der lagt speciel omhu i den sidste finish for at undgå skarpe kanter og ru bunde, som kan ridse middagsbordet. 

Størrelse: Ø 28 cm

Model: Hvid Elements

Designer: Louise Campell

 

Garanti:
Royal Copenhagen tilbyder beskadigelsesgaranti, som indebærer at du kan få et ny sammenligneligt produkt gratis ved at vise os den originale kvittering (med angivelse af information om ordrenummer) og et foto der viser det beskadigede eller ituslåede produkt.

Garantien er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen og dække 1. sorterings bordservice som er i sortiment fra d. 1. februar 2012. 

Yderligere information

EAN 5705140706168
Brand Royal Copenhagen
Produkter Tallerkener
Brudgaranti Ja