• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Ansigtspleje

97 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Ansigtspleje

Selvom skønhed kommer indefra, ønsker langt de fleste af os alligevel at gøre noget godt for vores udseende og velvære. Dertil bør ansigtspleje være en vigtig del af din hverdag. På daglig basis bliver din hud udsat for mange udfordringer såsom forurening, vind og vejr og andre urenheder. En god daglig rutine kan hjælpe med at mindske spor fra disse dagligdags-udfordringer samt give en sund og frisk glød. Hvis din hud har det godt, vil det skinne igennem og dit selvværd vil gå i en positiv retning.

ANSIGTSPLEJE VI KAN STÅ INDE FOR

Her hos Bahne udvælger vi de bedste brands som vi kan stå inde for. Alle leverandører vælges med omhu, og når det kommer til ansigtspleje, er der ikke plads til kompromis. Derfor kan du bl.a. finde miljørigtige brands såsom danske Ecooking. Hos Ecooking ønsker de ikke at påføre noget i ansigtet, som de ikke ville putte i munden. Derfor fremstiller de produkter der er både rene og milde samt af 100% rene økologiske og naturlige olier. Med Ecooking behøver du aldrig bekymre dig om hvad du får - en dagcreme hedder en dagcreme og en rensegel er en rensegel. Intet uoverskueligt eller ugenkendeligt.

INVESTER I PRODUKTER DER PASSER TIL DIG OG DIN HUD

Det kan være en jungle, når man skal finde ansigtspleje. Der er mange forskellige brands samt forskellige produkter med forskellige funktioner. Hos os er det gjort overskueligt at finde det du søger. Trænger du til en helt ny aftenrutine, kan du finde både ansigtsmælk, skintonic og dag/natcreme. Ønsker du derimod bare et lækkert boost kan du finde lækre ansigtsmasker fra bl.a. OBED og Jorgobé. Uanset hvad din hud har brug for, så gå på opdagelse i vores udvalg af ansigtspleje og forkæl dig selv.