• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bolig

SPAR 20%

ALT* WELLNESS

*Gælder ikke parfumer, flerstykspriser og i forvejen nedsatte varer.

HÅNDKLÆDER

Shop her

KROPSPLEJE

Shop her

SENGETØJ

Shop her

BADETILBEHØR

Shop her

SPAR OP TIL 40%

PÅ BAHNE INTERIOR

BAMBUS KOLLEKTION

Shop her

SENGETØJ

Shop her

PURE KOLLEKTION

Shop her

BESTIKSÆT

Shop her

BOLIGNYHEDER

Shop nyheder

Anna Von Lipa
Swirl Jug Kande 2 L, Grøn
Vekl. 569,95,-

Shop her

Bornholms Keramikfabrik
Original kop, Blue Mountain
Vejl. 194,95,-

Shop her

Bahne Interior Sengetøj
Rosa, 140x200 CM
Vejl. 549,95,-
NU 399,95,-

Shop her

Louise Roe
Baloon Vase #03, Amber
Vejl. 2.499,95,-

Shop her

UDVALGTE PRODUKTER

LUCIE KAAS

JUNA

BAHNE INTERIOR

SPAR OP TIL 60%

BOLIGUDSALG

SPAR OP TIL 60%

BOLIGUDSALG

SPAR OP TIL 60%

BOLIGUDSALG

Bryllupsæsonen er skudt i gang og vi har samlet alt det bedste til dig. 
Om du er inviteret som gæst eller selv er dagens højdepunkt, finder du inspiration til den perfekte borddækning og fine gaveidéer. 

KLASSISK BORDDÆKNING

Shop her

FARVERIG BORDDÆKNING

Shop her

CASUAL BORDDÆKNING

Shop her

ROMANTISK BORDDÆKNING

Shop her

SUMMER ESSENTIALS

Bliv inspireret

SOMMERDRINKS

Shop her

KROPSPLEJE

Shop her

DRIKKEDUNKE

Shop her

HÅNDKLÆDER

Shop her

OUTDOOR

Indret udemiljøet og skab en hyggelig atmosfære.
Vi giver vores bud på havemøbler og tilbehør til haven.

Shop alt udeliv

OUTDOOR

Indret udemiljøet og skab en hyggelig atmosfære. Vi giver vores bud på havemøbler og tilbehør til haven.

SHOP ALT UDELIV

HAVEMØBLER

Shop her

KRUKKER & SKJULERE

Shop her

HYNDER

Shop her

POPULÆRE BRANDS I BAHNE

Bolig

Er du vild med bolig, interiør og indretning? Eller er du blot på udkig efter noget bestemt? Uanset hvad, kan det være svært at vælge de helt rette elementer til hjemmet. Et gedigent hjem er det, der gør din bolig til et hjem, hvor du føler dig til rette. De elementer du bringer ind i dit hjem, fortæller noget om dig, og hvem du er som person, og i Bahne vil vi derfor forsøge at inspirere dig til at finde din helt egen stil.

DESIGNKLASSIKERE HOS BAHNE

For at du kan skabe en personlig indretning har vi et bredt udvalg til dig, så du kan finde noget der falder lige netop i din smag. Hos Bahne tilbyder vi det tidløse, traditionelle design fra førende brands som kan følge dig hele livet, såsom den fine abe i træ fra Kay Bojesen, Georg Jensens elegante julepynt eller den klassiske FDB stol fra Hay. Samtidig kan du også altid finde sæsonens nyeste trends indenfor boligindretning og interiør, heriblandt vores eget brand Bahne Interior, der hver sæson kommer med et stort udvalg af sæsonens trends. Uanset hvad du søger, og hvilken stil du er til, har vores brede udvalg dog altid én ting til fælles: kombinationen af lækkert design og suveræn kvalitet. Denne kombination er en af vores kerneopgaver - og med denne kombination kommer man langt.

ALT TIL KØKKENET OG MIDDAGEN

Hos Bahne udbyder vi et stort udvalg af kvalitetsrigt udstyr til køkkenet og tilbehør til borddækningen. Vi har fokus på, at du skal føle dig tilpas i dit køkken uden at mangle noget. Find møbler der kan benyttes som opbevaring i køkkenet, samt et kæmpe udvalg af redskaber og maskiner som hjælper dig med madlavningen. På samme tid kan du dykke ned i et univers fuld af elementer som du kan bruge i din borddækning. Find det smukke porcelæn fra Royal Copenhagen, de ovnfaste klassikere fra Pillivuyt, de mundblæste glas fra Holmegaard og mange flere. Udvalget er stort – og fokus er, at der skal være noget for alle.

BAHNES BOLIGUNIVERS 

På Bahne.dk kan du finde alt til indretningen, hvad enten det er til din stue, dit soveværelse, badeværelset, køkkenet eller kontor i dit hjem. Vi udbyder møbler i høj kvalitet, interiør til at pynte dit hjem, tekstiler til at skabe hygge og komfort samt praktiske køkkenredskaber så du kan mestre kokkereringen. Vi har produkter fra en lang række, nøje udvalgte, anerkendte danske og internationale brands som Royal Copenhagen, Hay, Normann Copenhagen, Menu, Lyngby Porcelæn og mange flere. Se det store udvalg her på siden og lad dig inspirere til dit hjem eller find en skøn gaveide til en du har kær.