• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Duftlys & Duftpinde

 1. WIJCK duftpinde Aalborg, sort - 200 ml.
  WIJCK duftpinde Aalborg, sort - 200 ml.
  Specialpris: 119,95 kr Normalpris: 249,95 kr
 2. WIJCK Duftlys Aalborg - sort
  WIJCK Duftlys Aalborg - sort
  Specialpris: 119,95 kr Normalpris: 249,95 kr
 3. WIJCK Duftlys København - sort
  WIJCK Duftlys København - sort
  Specialpris: 119,95 kr Normalpris: 249,95 kr
 4. WIJCK Duftlys Århus - sort
  WIJCK Duftlys Århus - sort
  Specialpris: 119,95 kr Normalpris: 249,95 kr
115 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Duftlys & Duftpinde

Duftlys og duftpinde kan give dig et velduftende hjem i lige den duft du ønsker. Du kan selv bestemme hvilken aroma du ønsker at komme hjem til og nemt skabe en hyggelig stemning. Disse lys og pinde kan medvirke til at opfriske dit hjem og dermed skabe følelsen af velvære – og uden at det behøver at være besværligt.

DER ER EN DUFT FOR ALLE
Hos Bahne finder du et stort udvalg af duftlys og duftpinde fra førende brands som Skandinavisk og L:A Bruket. Vi har også et stort udvalg fra vores eget brand, Bahne Interior. Alle brands i vores sortiment har et væld af forskellige dufte, så du kan vælge lige den du synes. Vores udvalg er nemlig valgt med henblik på, at der skal være en duft for alle, så enhver har muligheden for at skabe en rar atmosfære i hjemmet. Brug dem eksempelvis på badeværelset for at skabe et sanseligt og rart rum når du har været i bad, eller i stuen for at skabe en behagelig stemning.

FØLELSEN AF WELLNESS
Uanset hvilken duft du er til, kan du finde den hos os. Er du til den opfriskende duft, der dufter af et rengjort hjem eller til den mere hyggelige duft der skaber en perfekt fredag aften – så kan du finde duften hos os. Duftlys er for alle, og hvis du ikke er til den hyggelige duft, kan du nøjes med den opfriskende duft, der blot kan tilføje lidt lækkert til dit hjem. Samtidig giver duftlys og duftpinde et indtryk for dine gæster når de træder ind i dit hjem. Vælg en af vores mange duftlys eller duftpinde og skab lige den atmosfære du ønsker.