• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kaffe- & Tekander

 1. Bahne Interior kaffekande - grå
  Bahne Interior kaffekande - grå
  Specialpris: 63,96 kr Normalpris: 199,95 kr
 2. Bahne Interior kaffekande - blå
  Bahne Interior kaffekande - blå
  Specialpris: 63,96 kr Normalpris: 199,95 kr
 3. Bahne Interior Space tekande, Aqua Blue - 800 ml.
  Bahne Interior Space tekande, Aqua Blue - 800 ml.
  Specialpris: 174,95 kr Normalpris: 249,95 kr
28 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Kaffe- & Tekander

Skal du servere aftenkaffen for dine gæster og mangler du den perfekte kande? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du mangler en termokande til kaffen eller teen, eller en fin tekande, så kan du finde det her. Det er nemlig en god ide at investere i kander der kan holde på varmen og hvor du samtidig kan lave flere kopper ad gangen til dine gæster.

DET STORE UDVALG 
Hos Bahne finder du et stort udvalg af termokander, stempelkander og tekander. Vi tilbyder kander med forskellige funktioner som alle har forskellige designs, så du kan være sikker på at finde en der falder i din smag. Er du til de klassiske kander som eksempelvis Bernadotte termokanden fra Georg Jensen eller den Blå Mega riflet tekande fra Royal Copenhagen? Eller er du mere til de nyere og mere industrielle som Stelton og Eva Solo termokanderne? Der er mange muligheder når man skal vælge sin favorit kande til de varme drikke.

KANDERNES KVALITET
… går vi ikke ned på. Hos Bahne finder vi det vigtigt, at kvaliteten af din varme kande er i top, så du roligt kan brygge kaffe og te til dig selv og dine gæster. Det er nemlig vigtigt for at du kan slappe af og nyde aftenen når du serverer varme drikke for dine gæster. Vores sortiment afspejler derfor dette, og uanset hvad du vælger, er du derfor garanteret er produkt i god kvalitet. Samtidig fokuserer vi på, at alle vores produkter i høj kvalitet er kombineret med godt design. Så dyk ned i vores store univers af kaffe- og tekander, og find en kande i både høj kvalitet og smukt design.