• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kopper & Krus

 1. Kähler Hammershøi krus, indigo - 33cl.
  Kähler Hammershøi krus, indigo - 33cl.
  Specialpris: 99,95 kr Normalpris: 169,95 kr
263 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Kopper & Krus

Noget af det bedste i de sene aftentimer må være at kunne drikke en varm kop kaffe eller te. Det samme gælder om morgenen, når man har brug for en lille opfriskning med en god kop kaffe. Og uden kopper og krus er der jo heller ingen eftermiddagskaffe. Kopper og krus bliver dermed brugt hyppigt og det kan derfor være essentielt at vælge den rette kop eller det rette krus.

MED ELLER UDEN HANK?
Valget af de retter kopper og krus kan afhænge af flere ting som materiale og design. Her bør man samtidig overveje om man eksempelvis foretrækker krus med hank eller kopper med underkopper. Om man ønsker et højere krus uden hank eller en lavere kop med hank. Hvordan man holder på kruset eller koppen er individuelt og helt op til en selv, og derfor har vi et udvalg der både indeholder det ene og det andet. For nogle kan det være rart at holde rundt om hele kruset, mens andre foretrækker en lille hank. Ja, Vi har udvalget – du vælger. Miks gerne krus og kopper på kryds og tværs for at skabe en helt unik samling, hvor du kan byde dine gæster på det hele. 

VORES BREDE UDVALG
Hos Bahne finder du et stort udvalg af kopper og krus fra førende brands som Royal Copenhagen, Rosendahl, Pillivuyt, Stelton og mange flere. Her kan du finde alt fra den perfekte kop til kaffen til praktiske rejsekrus som du kan medbringe på farten. Og uanset hvilket design du foretrækker, har vi nok noget for dig. Vi har et bredt sortiment da der skal være noget for alle og enhver. Om du er til de klassiske musselmalede kopper fra Royal Copenhagen eller de mere rustikke krus fra Bitz  så kan du nok finde det hos os.