• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Ure

22 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
22 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Ure

Har du brug for at holde styr på tiden i hjemmet for at få det bedst mulige ud af den? Med ure er det ingen hemmelighed, at det er lettere at holde styr på tiden og hos Bahne kan du finde ure der ikke blot er funktionelle og praktiske, men samtidig også designrigtige og smukke som dekorationer. Her kan du finde vægure, vækkeure, alarmer og flere.

ET PERSONLIGT UR I DIT HJEM
Alt efter hvilken stil du er til i dit hjem, kan du finde et ur der afspejler dig og din personlige stil. Vi har et bredt udvalg af både klassiske, moderne og elegante ure. Det tidløse vægur fra Arne Jacobsen, de spraglede vægure fra Vitra Accessories, det klassiske Henning Koppel ur fra Georg Jensen eller et marmor vægur fra Menu – ja, der er mange muligheder og derfor noget for enhver smag, da alle skal have muligheden for at have et funktionelt og praktisk ur der fungerer som dekoration i indretningen.

URETS MANGE FUNKTIONER
Et ur kan være placeret alle steder i hjemmet… Væguret når du står og laver mad i køkkenet, og gerne vil have styr på hvor lang tid tilberedningen tager; når du sidder på kontoret og skal holde øje med tidsplanen; når du sidder i stuen og slapper af, men gerne vil have et overblik over tiden; eller vækkeuret i soveværelset, når du helst skal stå op til tiden. Brug et ur som en smuk dekoration der tager del i din indretning. Urene kommer i forskellige materialer og farver, så vi kan garantere at du finder noget der falder i din smag. Hos Bahne finder du ure fra velkendte brands, som Georg Jensen, Menu, Arne Jacobsen, Bahne Interior, Vitra Accessories og flere.