• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Skærebrætter

 1. Gorms skærebræt, valnød - 51x16 cm.
  Gorms skærebræt, valnøddetræ - 51x16 cm.
  Specialpris: 239,95 kr Normalpris: 399,95 kr
49 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Skærebrætter

Et skærebræt er essentielt i ethvert køkken. Når du skal tilberede et måltid, har du nemlig behov for at kunne skære madvarer ud på et ordentligt underlag og det gør samtidig også udskæringen lettere. Smukke skærebrætter egner sig ikke blot til udskæring, men kan også benyttes som fade til servering på middagsbordet. Her hos Bahne kan du nøje vælge skærebrætter specielt egnet til udskæring af kød, grøntsager eller brød.

SKÆREBRÆTTER TIL ALLE ANLEDNINGER
Hos Bahne finder du et stort udvalg af skærebrætter der kan bruges til alle anledninger. Vi tilbyder mange skærebrætter i træ, som holder bedre overfor knive samt også er smukke at servere anretninger på. Her kan du finde et udvalg af skærebrætter fra Skagerak, Zwilling, Bahne Interior og mange flere. Du kan også finde smukke skærebrætter i marmor og skifer, der samtidig også er gode at servere på. Skærebrætter har altså flere funktioner, og behøver ikke kun bruges til at udskære madvarer i køkkenet. De fungerer også perfekt til servering af eksempelvis små lette tapas anretninger, smørrebrød og meget mere, som du kan servere for dine gæster.

FIND DET SKÆREBRÆT DU MANGLER
Uanset om du søger et rundt skærebræt i træ, et rektanglet skærebræt i marmor eller et helt tredje, så kan vi garantere at du kan finde det der passer ind i dit køkken hos os. Vi har et bredt udvalg af både former og materialer, netop for at der skal være noget for alle og enhver. Find udvalget af alle skærebrætter her på siden og find det du skal bruge i din madlavning eller til den helt rette servering.