• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Havemøbler

HAY PALISSADE

Shop her

276 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Havemøbler

Der findes intet bedre end at være omgivet af naturen, og når muligheden byder sig, er vi hurtige til at rykke de vanlige opholdspladser ud i haven. For at få det bedste ud af den tid du bruger udenfor hver enten det er i haven, fællesgården eller på altanen, kan du med havemøbler og tilbehør skabe et dejligt uderum som opfylder dine og familiens behov. Med Bahnes udvalg indenfor havemøbler og tilbehør kan du skabe et hyggeligt og harmonisk uderum.

SKAB STEMNING I DIT UDERUM

For at skabe et skønt udeområde, kan du gennem din indretning benytte dig af små ekstra elementer i form af flotte hynder, plaider og lammeskind der elegant hænger ind over havestolene eller krukker og potter fyldt med skønne krydderurter og blomster der indrammer hyggekrogen - alt dette er med til at skabe stemning og velvære i dit uderum. Afhængig af hvor meget plads du har til rådighed, kan det være en god ide at tænke over størrelsen på dine havemøbler, hvis du til din altan vælger et lille havesæt, så kan du have plads til at tilføje hygge med blandt andet planter og plaider. Hvis du har en hel have til rådighed, kan du med fordel indrette små områder med havemøbler, hvor der er plads til at slappe af og eventuelt søge i ly på en regnvejrsdag. Du kan ved hjælp af få elementer skabe et område i forlængelse af hjemmet, som alle i familien har glæde af.

ET FRIRUM I FORLÆNGELSE AF HJEMMET
Hos Bahne kan du finde de havemøbler der passer til dit uderum. Du vil blandt andet støde på de flotte stilbevidste havemøbler fra Hay, som med deres lette design gør haven eller altanen ekstra flot. Et hyggeligt uderum kan skabes med flotte havemøbler og stemningsfyldt tilbehør, og i bund og grund handler det om at tilføje personlighed i dit uderum, præcis ligesom når vi indretter vores hjem – hjemmet er et hyggeligt sted fordi det afspejler hvem vi er, og hvad vi godt kan lide. Du kan hos Bahne få inspiration til at indrette dit uderum så det bliver et dejligt frirum i forlængelse af dit hjem.