• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Spejle

150 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
150 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Spejle

Når man indretter et hjem er et godt spejl nok ikke det første der falder ind som en essentiel del af indretningen. Men gode spejle kan have stor betydning for hvilket udtryk hjemmet har, hvordan man får sat håret og hvordan tøjet sidder. Et spejl kan bruges som pynt, og kan få et rum til at syne større end det egentlig er. Med andre ord, har et spejl altså en vigtig funktion i indretningen af dit hjem.

LILLE SPEJL PÅ VÆGGEN DER...
Hos Bahne finder du et stort udvalg af spejle i forskellige former og mål fra brands som Normann Copenhagen, Menu og HAY. Her kan du finde et klassisk rundt spejl der vil fungere godt på et badeværelse, eller firkantede som altid kan give hjemmet kant. For at få et rum til at syne større og lysere, kan du vælge at placere spejlet så det afspejler lys, og derved skaber mere lys i rummet. Det kan derfor både være både funktionelt at have et spejl hængende samt være en fin detalje i indretningen.


ET FUNKTIONELT OG SMUKT SPEJL
Alle spejl er praktiske og funktionelle, og derfor kan du roligt vælge hvilket som helst spejl med ønsket om denne funktion. Gå derfor efter et spejl der afspejler det du ønsker i dit hjem og giv hjemmet en personlig kant. Du kan finde spejle med fine detaljer som eksempelvis et spejl der kan hænge i en rem fra HAY eller et spejl fra Doiy formet som et øje. Se hele udvalget her på siden og lad dig inspirere til alle rummene i dit hjem – uanset om du mangler et på badeværelset, i stuen, soveværelset, i garderoben eller i entreen.