• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Gulvtæpper & Måtter

156 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Gulvtæpper & Måtter

Gulvtæpper og måtter er udover at have en praktisk funktion i hjemmet også med til at skabe hygge og personlighed i din indretning. De skønne gulvtæpper har mange afskygninger i både størrelse, farve, form og materiale, derved har du med gulvtæpper og måtter mulighed for, at tilføje lidt ekstra karakter og varme til din bolig.

GODE FORDELE VED TÆPPER OG MÅTTER

Udover at vælge gulvtæpper og måtter til din bolig, som skaber hygge og fuldender din indretning, så kan det i mange tilfælde også være en god ide at finde tæpper og måtter til hjemmet, som udover at pynte samtidig skåner dit gulv. Vejret gør nemlig, at vi ofte får en del af naturen ind i hjemmet, og her er gulvet det der står først for, når vi træder ind ad hoveddøren. Jord, vand, mudder, sne, sand og salt fra vejene om vinteren er alt sammen med til at misfarve og slide på vores gulve. Dette kan en dekorativ måtte eller gulvløber til entréen være med til at løse. Hos Bahne har vi gulvtæpper og måtter til din boligs mange forskellige rum - hver enten du mangler veldesignet måtte der udover at skåne gulvet, samtidig giver et fulddent udtryk i din entre, eller et flot gulvtæppe som rammer stuen ind.

ET UDVALG DER PASSER TIL DIT HJEM

Der ligger som regel en del overvejelser bag valget af de indretningselementer man ønsker at tilføje sin bolig, og på samme måde kræver det, at man finder de rigtige gulvtæpper og måtter til sin bolig, som passer til resten af stilen og det udtryk, man gerne vil skabe i sit hjem - for der findes intet bedre end at hvile fødderne på et dejligt tæppe. Hos Bahne finder du gulvtæpper og måtter fra klassiske designmærker som Hay og Normann Copenhagen, der både tilbyder gulvtæpper lige fra de helt traditionelle ensfarvede til de farverige og grafiske. Herudover kan du i Bahnes tæppesortiment finde nedtonede lækre naturfarvede tæpper med et strejf af sydens tendenser fra Bahne Interior, som også tilbyder multifarvede klassiske tæpper samt mere spraglede gulvtæpper det kan give dit rum den sidste finish. Når du først er dykket ned i vores tæppeunivers, vil du også støde på andre designmærker, som måske har det tæppe du søger til din bolig.