• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

A. Kjærbede

Mest populære
22 Produkter
Filter
Kategori
Størrelse/Variant
Sorter efter
OK
22 Produkter

A. Kjærbede

Kender du det, at et par edgy solbriller eller et lækkert ur, kan redde ethvert kedeligt outfit? Det gør vi, og med en style fra A. Kjærbede er du sikret kvalitet, personlighed og eksklusivitet til fornuftige priser. A. Kjærbedes vision er, at være med til at skabe et unikt, personligt og tidsløst look. De finder deres inspiration i modens stærkeste tendenser og i de små, men gennemførte detaljer, der tilsammen skaber en eksklusiv helhed.

Hos Bahne tilbyder vi et bredt udvalg af A. Kjærbedes nyeste og mest populære accessories. Så uanset om du er på udkig efter et nyt lækkert armbåndsur eller mangler et par cool solbriller, så kan du få det hos os. Solbrillerne fra A. Kjærbede er i god kvalitet samt i et smart, tidsløst design. Derudover er de også til yderst gode priser fra 199,00 DKK.

Er det derimod et ur du søger, kan du være sikker på, at A. Kjærbede har et ur, som passer til netop din stil. Alle A. Kjærbede ure er skabt til at være en del af en historie med alle forskellige aspekter det indebærer. Urene er ikke blot et tidsangivende smykke, men et item, der understreger en enestående personlighed og bliver en del af den du er. For tiden står aldrig stille. Heller ikke hos A. Kjærbede eller Bahne. Så dyk ned i A. Kjærbedes univers og lad dig forkæle og inspirere af de moderne, men tidsløse styles.