• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Birkenstock

15 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
15 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Birkenstock

Shop BIRKENSTOCK på Bahne.dk og i vores fysiske butikker. BIRKENSTOCK er blandt Top Five i "Global Footwear brands" og sætter en stor ære i at bevise, at mode og kvalitet godt kan kombineres med sunde fødder. Så skal du have en ny sandal, så er BIRKENSTOCK det oplagte valg. BIRKENSTOCK er nemlig en undtagelse i beklædningsindustrien, der ellers er præget af kortvarige modetrends, da en BIRKENSTOCK sko er skabt til at kunne bruges sæson efter sæson.

Historien om BIRKENSTOCK går helt tilbage til 1774, hvor inspirationen udspringer sig af den høje håndværkskvalitet, man finder ved ortopædiske sko. I 1963 kommer den første fleksible sandal med dyb fodseng på markedet og danner dermed grundlag for nutidens komfortsko. Siden da er BIRKENSTOCK skoen kun blevet stærkere, bedre og mere miljøvenlig.

BIRKENSTOCK er et tysk brand der huser ca. 3.000 medarbejdere. Derved er de en af de største arbejdsgivere i den tyske skoindustri, da ca. hver fjerde ansatte i sko-branchen arbejder hos BIRKENSTOCK. Dog er BIRKENSTOCK mere end blot et tysk brand. Deres produkter bliver solgt i mere end 90 lande spredt på alle fem kontinenter og har salgsafdelinger i både USA, Kina, Japan, Brasilien, Hong Kong, Spanien, Slovakiet, Det Forenede Kongerige og selvfølgelig Danmark.

BIRKENSTOCK sætter en ære i konstant at udvikle på deres anatomisk formede fodseng. Dette gør de blandt andet, da netop BIRKENSTOCK er opfinderen bag fodsengen, som vi kender den dag i dag. Desuden benytter de kun omhyggeligt valgte råstoffer fra bæredygtige kilder i deres produktion, og ønsker at fremme velværen i verden på alle punkter. Alle BIRKENSTOCKs sko er designet sådan, at enhver lille deltalje er med til at skabe den bedste komfort for dine fødder, samtidig med at være nutidig og moderigtig. Her hos Bahne finder du et alsidigt udvalg af BIRKENSTOCK sandaler i højeste kvalitet.