• Gratis levering til butik
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Ecooking

 1. Ecooking Rejsetaske mænd
  Ecooking
  Ecooking Rejsetaske mænd
  349,95 kr
 2. Ecooking Salt, 200 g
  Ecooking
  Ecooking Salt, 200 g
  99,95 kr
 3. Ecooking Derma ruller
  Ecooking
  Ecooking Derma ruller
  599,95 kr
 4. Ecooking Natcreme, 50 ml
  Ecooking
  Ecooking Natcreme, 50 ml
  269,95 kr
 5. Ecooking Rensegel, 200 ml
  Ecooking
  Ecooking Rensegel, 200 ml
  189,95 kr
39 Produkter

Ecooking

Danske Ecooking er en af de nyere økologiske spillere på markedet med en helt særlig historie. Ecooking startede nemlig hjemme i stifterens, Tina Søgaard, eget køkken. Her startede hun med at skabe produkter til venner og bekendte, og disse blev hurtigt en succes. Den dag i dag producerer Ecooking økologiske produkter, der effektivt løser netop dine hudproblemer. Brandet fremstiller produkter der er så rene og mild at nogle af disse kan spises og samtidig har den ønskede virkning. Produkterne er af 100% rene økologiske og naturlige olier, 100% æteriske olier og duftudtræk.

Med Ecooking behøver du aldrig bekymre dig om hvad du får - en dagcreme hedder en dagcreme og en bodyshampoo er en bodyshampoo. Intet uoverskueligt eller ugenkendeligt. De indeholder mange vitaminer og mineraler, milde råvarer og konserveringssystemer og er uden parabener og kunstige farvestoffer.

Ecooking har helt sikkert et produkt, der kan afhjælpe lige netop dit problem. Så dyk ned i Ecooking univers og find dit næste yndlings produkt. Shop det økologiske brand Ecooking på Bahne.dk.