• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Fiveunits

10 Produkter
Filter
OK
10 Produkter

Fiveunits

Shop de skønne bukser fra FIVEUNITS her på Bahne.dk. Siden lanceringen i 2008 har FIVEUNITS bukserne været populære og elsket for sine perfekte silhuetter og ubesværet stil. Det hele startede, da passionen for demin var stor, og jeans blev derfor hurtigt hjertet af FIVEUNITS. Filosofien bag designet, var at skabe stilarter, der kunne bæres på ethvert tidspunkt og til enhver anledning.

FIVEUNITS ligger stort fokus på at have det højeste niveau af præcision, komfort og stil, og bukserne skal føles, som var de skræddersyede til dig. Brandet blev grundlagt i 2008 af Carit Løvdal. Fra start af, var det vigtigt for FIVEUNITS at understrege, at de ikke blot er et mærke, men derimod en niche. I dag er en af de helt store favoritter fra FIVEUNITS blandt andet buksen Angelie. Den laves i alle afskygninger, længder, farver og pasforme, så du kan finde den der passer netop dig. Bukserne er lavet af bomuld, nylon samt elastik, hvilket gør at de tilpasser sig din kropstype- og form.

Hos FIVEUNITS handler det om at stå ud fra mængden og for at kunne gøre det, behøver enhver kvinde det perfekte par bukser til at fuldføre hendes outfit. Hos FIVEUNITS ønsker de altså ikke blot endnu en original, og derfor er de også fuldt dedikeret til at bruge de nyeste innovative stoffer, til at lave sofistikerede stilarter. FIVEUNITS er for alle, der ønsker at deres jeans skal passe perfekt , uanset om du kan lide dine jeans så smalle som muligt, eller med et strejf af komfort!