• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt frem til 3 uger efter genåbning
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Georg Jensen

 1. Georg Jensen Manhattan skål - Ø 20 cm
  Georg Jensen Manhattan skål - Ø 20 cm
  Specialpris: 449,95 kr Normalpris: 749,95 kr
 2. Georg Jensen Manhattan skål - Ø 12 cm
  Georg Jensen Manhattan skål - Ø 12 cm
  Specialpris: 299,95 kr Normalpris: 499,95 kr
 3. Georg Jensen Manhattan proptrækker
  Georg Jensen Manhattan proptrækker
  Specialpris: 239,95 kr Normalpris: 399,95 kr
 4. Georg Jensen Manhattan champagnekøler
  Georg Jensen Manhattan champagnekøler
  Specialpris: 1.499,95 kr Normalpris: 2.499,95 kr
49 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Georg Jensen

Med mere end 100 års tradition og erfaring er Georg Jensen-koncernen i dag anerkendt for sit enestående kunsthåndværk, tidløst æstetiske design og producerer livsstilsprodukter, der omfatter alt fra korpusarbejder til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens filosofi var at skabe demokratiske designs, der fokuserede på både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige kompetence og kunstneriske talent kombineret med en imponerende evne til at identificere og støtte designtalenter var fundamentet for virksomheden Georg Jensen, som han grundlagde i København i 1904.

De der kender til Georg Jensens designs ved, at han ved hvert eneste stykke, tilførte sin helt egen karakteristiske energi. Denne er stadig bevaret i Georg Jensens designs den dag i dag - mesterens egne idéer og principper bliver fortolket og genskabt, så de passer til den moderne forbruger. Udover Georg Jensens tidsløse designs, sluttede virksomheden sig til FN's Global Compact i 2009, og lavede dermed et offentligt engagement til CSR. FNs Global Compact er et globalt netværk af firmaer, som ønsker proaktivt at bidrage til løsningen af nogen af verdens sociale og miljømæssige udfordringer.

Så gå på opdagelse i Georg Jensens skønne univers og lad dig inspirere samtidig med at du handler med god samvittighed. Find et bredt udvalg hos Bahne.