• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Humdakin

67 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Humdakin

Humdakin blev lanceret i 2016 efter at have været 5 år under udvikling. Humdakin byder på en bred vifte af produkter lige fra hudpleje og rengøringsmidler til håndklæder og husholdningsprodukter. Fælles for dem alle er, at de er produceret med henblik på at være så naturlige som muligt, og derved skånsomme ved både huden og miljøet.

Humdakins hudpleje- og husholdningsprodukter er inspireret af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som medvirker til, at produkterne ikke bare er skånsomme, men også dufter frisk og skønt. Humdakins tekstilkollektion er stilrene samt produceret af økologisk bomuld og kan derfor, med god samvittighed, benyttes til daglig brug og pynte i ethvert hjem. 

At benytte naturlige ingredienser og dog ikke den eneste måde, hvorpå Humdakin tænker på miljøet og mennesket. Alle produkter er nemlig produceret på fabrikker, der alle har ordentlige arbejdsforhold.

Essensen af HUMDAKIN er derfor, kort fortalt, at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre og naturlige produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent, pænt og velduftende for både dig og din familie. Shop Humdakin hos Bahne.dk.