• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Jane Kønig

87 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
87 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Jane Kønig

Finurlig, eventyrlig og rockish – dette er blot nogle af de elementer, der danner rammerne for Jane Kønigs smykke kollektioner. Hun mixer frit gamle, antikke objekter med moderne materialer og tilsammen skaber de derved uventede møder. Med det rå, det enkle og det feminine look, som Jane Kønigs kollektioner tydeligt bærer præg af, sætter det hurtigt prikken over i’et på ethvert outfit. Hos Bahne forhandles Jane Kønig her på Bahne.dk og i vores butikker i Esbjerg, Hjørring, Roskilde, Odense, Vejle og Slagelse.

Jane Kønig blev uddannet beklædningsdesigner fra Danmarks designskole tilbage i 1986, hvorfra hendes talent for smykkedesign bl.a. stammer fra. Hun har siden 1989 haft sine håndlavede smykker på markedet, men de seneste år har Jane Kønigs succes for alvor vokset sig stor. Blandt andet den populære V-ring har bragt Jane Kønigs navn på mange danskers læber. V-ringen er en af Jane Kønigs signaturringe, og med dens rene linjer og skulpturelle form, har ringen mange anvendelsesmuligheder. Den kan nemlig bruges på både det inderste og yderste fingerled samt i kombination med andre ringe.

Også Jane Kønigs signatur ”Love Tags” er af stor popularitet. Med Love Tags fra Jane Kønig kan du skabe dit eget unikke smykke ved at vælge mellem bogstaver, tal og symboler. Love Tags fra Jane Kønig er et symbol på kærlighed, hvilket gør det til en unik gave til både dig selv – og en du holder af. Gå på opdagelse i Jane Kønigs univers, hvor der hele tiden bliver udviklet tidsløse og unikke smykker, der til hver en tid vil være et hit – både hos dig selv og hos en du holder af.