• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Klarborg

60 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
60 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Klarborg

Etly Klarborg er designeren bag Klarborg nisserne. Etly designer med hjertet, og det har hun gjort siden hun blot var 4 år gammel - på den måde har hun givet dem liv og særlig personlighed. Desuden er én af hendes største inspirationskilder små børn og babyer, som er med til at give nisserne deres nuttede, barnlige udtryk og ikke mindst deres buttede runde kroppe.

Leg, fantasi, kærlighed, hygge og respekt er nogle af de ord Etly designer og skaber sine Klarborgnisser udfra. Etlys inspiration stammer derudover fra den danske gammeldags jul. Alle Klarborg nisser har deres egen historie og personlighed. De er alle inspireret af børn, bekendte og venner i Etlys liv, og Etlys egne børn har desuden selv stået model til deres egen nisse. 

Klarborg nisserne er indbegrebet af kærlighed, omsorg, glæde og tradition. Alle er det følelser, som mange oplever omkring juletid - med andre ord; ægte hygge. Derudover står Klarborgnisserne for, at man altid skal træffe valg med hjertet - hvorved de alle har hjertet på det helt rette sted.Shop de skønne Klarborg nisser på Bahne.dk.