• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Lala Berlin

37 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
37 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Lala Berlin

Shop de populære tørklæder og accessories fra LaLa Berlin på Bahne.dk. Hos Bahne finder du et skønt udvalg af Lala Berlins lækreste, mest eksklusive og populære varer. Vi tilbyder alt lige fra de populære tørklæder til huer, mobilcovers og lækkert tøj. Så gå på opdagelse i Lala Berlins univers og lad dig inspirere af de fantasifulde mønstre, print og ikke mindst tilbehør.

Lala Berlin er et populært tysk brand med den kreative person Leyla Piedayesh bag. Lala Berlin blev skabt tilbage i 2003, hvor Leyla begyndte at udforske sit talent, ved at lave sit eget strikkede tilbehør. Hendes debut kollektion blev lanceret på modemessen Premium i Berlin 2004, hvor den cool, elegante og høje kvalitet af strik, virkelig tog fart og Lala Berlin blev født. Det var bl.a. denne debut, der har givet os de verdensberømte og ultra-populære cashmere tørklæder. Navnet Lala Berlin stammer fra Leyla Piadayesh’ egen barndom, hvor hun blev kaldt Lala. Hendes kreative inspiration kommer fra hendes livslange kærlighed til uld og ønsket om at berige trendsættere og modeelskere med strikvarer i uld.

Lala Berlin brandet er med den eksklusive kvalitet og dets unikke udseende en must hos enhver kvinde, og specielt de lækre 100% cashmere tørklæder har stor popularitet. Tørklæderne fås i forskellige størrelser, farver og mønstre, så du kan vælge det tørklæde der passer til netop din stil og garderobe. Derudover møder Lala Berlins Kufiya net også stor begejstring grundet dets mange anvendelsesmuligheder og genkendelige design. Nettet kan bruges til alt lige fra opbevaring af de daglige indkøb til hverdagstaske og shopper. Hvis du ønsker et net der kan bruges igen og igen og uanset anledning, er Lala Berlins Kufiya net et must. Med andre ord; Lala Berlin har helt sikkert et produkt til dig, uanset om det er tasker, tørklæder, mobilcovers, tøj eller andet du mangler.