• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Lind DNA

179 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Lind DNA

LIND DNA bygger på det familiebånd, der er mellem grundlæggerne, virksomheden og de unikke, personlige designs. Historien om virksomheden tager sin begyndelse fra grundlæggerne og familiemedlemmerne, Bine, Mie og Preben Linds opdagelser af nye muligheder ved genbrugslæder og udfolder sig til en stor interiør kollektion og international succes med eksport til mere end 30 lande. Det unikke genbrugslæder-materiale, som i dag er et centralt element i næsten alle brandets designs, viste sig at være både dekorativt, varmefast, vandfast, utrolig slidstærk samt let at rengøre. Dette lagde grundstenen for virksomheden og LIND DNA var født.

"Deres vision er at skabe designs som respekterer og udfordrer den danske designtradition. Lokal produktion, brug af naturlige og bæredygtige materialer samt familiebåndet er blandt vores grundlæggende værdier." 

Reduce – Reuse - Recycle

LIND DNA ønsker at ændre opfattelsen af godt design, ved at skubbe grænserne mellem bæredygtighed og æstetik, med omsorg for vores planets ressourcer og befolkning.

Det bærende element i deres designs er OEKO-TEX certificeret recycled læder. Fremstillet af vegetabilsk garvet kernelæder fra overskudsproduktionen af møbler, tasker, sko og lignende. Læderet granuleres til små stykker, som presses sammen med naturgummi fra træer. Resultatet er en recycled læderkvalitet bestående af 80% kernelæder og 20% naturgummi – som derefter bliver farvet med vandbaseret farve og præget i overfladen med dekorative strukturer.

Hvor det er muligt, insisterer LIND DNA på egen, lokal produktion i Danmark, lige som langt hovedparten af deres produkter også pakkes lokalt, for at minimere transport. LIND DNA tilstræber at bruge så lidt emballage som muligt, derfor er deres hovedprodukter ikke forpakket, og når de pakkes, anvendes der blandt andet et bionedbrydeligt og komposterbart materiale fra Kraftpak, som er fremstillet af overskudssavsmuld fra savværker, samt bionedbrydeligt plast.

I størstedelen af deres designs indgår materialet recycled læder, som er certificeret af OEKO-TEX. Læderet stammer fra overskudsproduktion af vegetabilsk garvet kernelæder til møbler, tasker og sko. Læderet granuleres og blandes med 20% naturgummi fra træer, hvilket gør det færdige materiale både holdbart, smudsafvisende og let at rengøre. Når du dækker dit bord eller dekorerer din bolig med produkter fra LIND DNA, har du valgt med omhu. Samme omhu som Lind DNA har, når de designer de produkter, der bærer deres logo. Find hele udvalget af LIND DNA her hos Bahne.dk.