• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Lind DNA

 1. Lind DNA Square, glasbrik - Nupo Sienna
  Lind DNA Square, glasbrik - Nupo Sienna
  Specialpris: 16,00 kr Normalpris: 30,00 kr
154 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Lind DNA

Danske Lind DNA blev grundlagt i 2013 af Preben Lind, der stadig er virksomhedens ejer og designer. Derfor kan man med ro sige, at den konstante udvikling af nye design- og interiørkoncepter kommer direkte fra hjertet. "Simplicity is more" er i følge Lind DNA kernen i deres produkter, der er designet med fokus på minimalisme og funktionalitet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne skabes altid i eksklusive materialer, og sortimentet afspejler den skandinaviske stil, men med et multikulturelt twist. Lind DNA's møbelserie er funktionelle og kreative, men samtidig klassiske og tidløse, som medvirker at de passer ind i mange indretninger. Og med et hav af forskellige designs af de ikoniske dækkeservietter til borddækningen, er der noget for enhver smag. 

EN BÆREDYGTIG TILGANG

Lind DNA har en bæredygtig tilgang, der gør det muligt at begrænse de aftryk vi sætter på miljøet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det vil sige at alt unødvendigt skæres fra i designet, da de samtidig tror på at det enkelte og klassiske design er det der holder længst. Gennemgående for alle Lind DNA's designs er det OEKO-TEX certificered recycled læder, der er fremstillet af overskydende vegetabilsk garvet kernelæder fra mode- og møbelindustrien. Læderet granuleres herefter til små stykker, som presses sammen med naturgummi fra træer. Og dette giver den recycled læderkvalitet som vi kender den, der består af 80% kernelæder og 20% naturgummi. Dette farves efterfølgende med en vandbaseret farve, som får tilført en naturlig overfladestruktur. 

Resultatet er en slidstærk kvalitet der er vandafvisende og let at rengøre. Dette har også været grundlag for at Lind DNA tilbyder livstidsgaranti på alle deres bæredygtige dækkeservietter. Find et stort udvalg af de simple, men klassiske produkter her hos Bahne.