• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Mads Nørgaard

90 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Mads Nørgaard

Shop Mads Nørgaard på Bahne.dk. Hos Bahne er vi vilde med Mads Nørgaard og de ikoniske old school striber på et moderne look. Det er tidsløse items, der kan bruges igen og igen og sammensættes med tidens mere skiftende tendenser. Det er stilrene linjer i faconsyet snit. Der er altså stor mulighed for en alsidig styling med Mads Nørgaard. Og her på Bahne.dk finder du et lækkert udvalg af brandet.

Mads Nørgaard Copenhagen elsker mode og de skiftende tendenser i modeverdenen. Dog synes de også, at moden indimellem skifter for hurtigt og derfor er deres udgangspunkt altid klassisk modetøj der bevarer sin relevans sæson efter sæson. Om det er strik, kjoler, nederdel, tasker eller jakker er Mads Nørgaard en genkendelig klassiker.

Mads Nørgaard åbnede i 1986 herretøjsbutikken Mads Nørgaard på Amagertorv i København. Hans kollektion af samme navn blev i starten kun solgt i butikken, men det blev hurtigt en succes – og snart kunne tøjet også købes andre steder i København. Kollektionen blev herefter udvidet med tøj til kvinder. Hans første show blev vist i 2005 i den grå hal på Christiania. Mads er vokset op i en tid, hvor man enten kunne være disco, rocker eller flipper – og brandet tager udgangspunkt i fortiden. Man kan fristes til at kalde det retro, men vi vælger at kalde det klassisk.