• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Normann Copenhagen

TIVOLI BY NORMANN COPENHAGEN

335 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
335 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed, der skaber innovative og skandinaviske produkter, der passer perfekt ind i danskernes hjem. Virksomheden blev etableret i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen. Siden da, har de skabt en velkendt dansk virksomhed, der producerer smukke møbler, lamper, tekstiler og andet tilbehør til hjemmet. Normann Copenhagen forsøger at udfordre de konventionelle spilleregler om design, ved at kreere originale produkter, der passer ind i det skandinaviske hjem. Brandet har i dag vundet mere end 80 designpriser, hvilket understreger deres øje for smukt design.

Normann Copenhagens legende personlighed, kommer blandt andet til udtryk i deres Shorebird kollektion, der består af unikke træfugle, i et innovativt  og tidløst design. Derudover består Bahnes sortiment yderligere af deres velkendte Krenit skåle, der næsten kan findes i alle regnbuens farver. Normann Copenhagen har dertil designet en Tivoli-kollektion, der er inspireret af den velkendte Tivoli forlystelsespark, der består af et unikt stel, figurer og tilbehør til køkkenet, som kan forhandles hos os i Bahne.

Vi modtager løbende nye Normann Copenhagen produkter, da vi er forelsket i deres innovative og skandinaviske design. Lad os inspirere dig og din bolig med vores brede sortiment af Normann Copenhagen produkter, her hos Bahne.