• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Værtindegaver

86 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
 1. Hay S&B viskestykker, 2-pk - No 4 Marker diamond
  HAY
  Hay S&B viskestykker, 2-pk - No 4 Marker diamond
  Specialpris: 135,20 kr Normalpris: 169,00 kr
 2. Eva Solo fyrfadsstage - 2 stk.
  Eva Trio Legio Nova fyrfadsstage - 2 stk.
  Specialpris: 99,95 kr Normalpris: 199,95 kr
86 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Værtindegaver

Er du blevet inviteret til fødselsdag hos veninden eller måske til middag hos kollegaen? Eller har du modtaget en invitation til tre retters menu hos svigerforældrene? Uanset hvilken begivenhed du er blevet inviteret til, er det god stil at medbringe en lille gave til værtinden eller værtsparret – en såkaldt værtindegave. Værtindegaven er en god måde at vise på, at du værdsætter værternes hårde arbejde. Du viser, at du sætter pris på både invitation og selskab.

DEN RETTE GAVE TIL DEN RETTE ANLEDNING

Men hvad giver man i sådan en værtindegave? Ja, det afhænger meget af både relation og anledning. Derfor kan du her på siden finde gaveidéer for enhver smag og til enhver pengepung. Fælles for dem alle er dog, at de viser taknemmelighed for gæstfriheden. Desuden er en værtindegave også en fantastisk begyndelse på en hyggelig aften, når man kan glæde værterne. Og så føles det også dejligt at forære en gave til en person, som man synes fortjener lidt ekstra forkælelse.

ET UNIVERS AF GAVEIDÈER

Søger du en gave til en du kender godt, så kan et smykke eksempelvis være en personlig og skøn værtindegave. Er det en stor sammenkomst med gode bekendte, kan det oplagte valg eksempelvis være en flot vase eller blot noget eksklusivt chokolade eller andre specialiteter. Uanset hvem du skal forkæle med en lækker værtindegave, så kan du blive inspireret af vores nøje udvalgte gaveidéer, som er grundigt udvalgt med henblik på at blive en succes hos modtageren hver gang. Udvalget er en god kombination af vores bolig- og modeunivers, som er udvalgt ud fra gode priser og skønt design, så du kan glæde værtinden hver gang.