• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

HAY

Mest populære

ACCESSORIES

SHOP

MØBLER

SHOP

KØKKEN

SHOP

873 Produkter
Filter
Brand
Sorter efter
OK
 1. Hay Neon sponge set of 2, Fluorescent orange
  HAY
  Hay Neon sponge set of 2, Fluorescent orange
  Specialpris: 11,98 kr Normalpris: 29,00 kr
 2. Hay Drop sponge, White
  HAY
  Hay Drop sponge, White
  Specialpris: 11,98 kr Normalpris: 29,00 kr
 3. Hay Fish - sæt med to svampe, rød og rosa - H: 14 cm.
  HAY
  Hay Fish - sæt med to svampe, rød og rosa - H: 14 cm.
  Specialpris: 19,98 kr Normalpris: 49,00 kr
 4. Hay Penguin svamp, gul - L: 11,5 cm.
  HAY
  Hay Penguin svamp, gul - L: 11,5 cm.
  Specialpris: 15,98 kr Normalpris: 39,00 kr
873 Produkter

HAY

HAY blev etableret i 2002 med en ambition om at få dansk møbeldesign til at vende tilbage til den innovative storhed, som den kendes fra 1950'erne og 60'erne, men i en nutidig kontekst. I dag er HAY blevet en af Danmarks førende møbelproducenter grundet deres evne til at fremme og promovere originaliteten hos unge, nye talenter såvel som udforske kreativiteten hos mere etablerede designere.

HAY UNIVERSET

Hos Bahne finder du en hel afdeling kun dedikeret til HAY's danske design. Her kan du finde HAY's anerkendte møbler som Loop bordet, deres relancering af FDB møblerne, Tray bordet samt en masse af deres tilbehør som det populære Dot sengetæppe. Udover deres populære møbelunivers, forhandler vi også HAY Mini Market og HAY Kitchen Market. I Mini Market serien finder du et stort udvalg af accessories der kan bruges i hjemmet - som eksempelvis glas, tekstiler, kontorartikler og meget mere. I HAY Kitchen Market finder du en kollektion inspireret af køkkenprodukter fundet på markeder rundt om i verden som skåle, tallerkener og kopper. Disse produkter er blevet modereret til at passe ind i en nutidig kontekst.

FUNKTIONELT, SIMPELT & TIDLØST DESIGN
Fællesnævneren for alle HAY's produkter er, at de er simple, funktionelle og lavet i et moderne, men tidløst design. HAY forsøger at bringe innovation ind i branchen og samarbejder derfor med internationale designere for at skabe noget helt særligt og unikt. Hos Bahne kommer der løbende nye produkter fra HAY, så følg med her på siden og hold dig opdateret på det smukke univers. Find det store udvalg af HAY her hos Bahne.dk og lad dig inspirere.