• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Inspiration

OUTDOOR

Foråret er her og det er tid til at indrette udemiljøet. Vi giver vores bud på havemøbler i høj kvalitet, så du kan skabe en personlig atmosfære og et skønt udeliv. Find heriblandt Sammen serien fra FDB Møbler fremstillet i teaktræ eller de hyggelige bambusmøbler fra Speedtsberg. HAY byder på en ny liggestol i Palissade serien, som du nemt kan tilføje til din samling.

SHOP HAVEMØBLER

FDB MØBLER
SAMMEN

SPEEDTSBERG
BAMBUS

HAY
PALISSADE

A BETTER CHOICE

Hos Bahne ønsker vi at sætte større fokus på bæredygtighed og tage vores del i at gøre shopping grønnere. Derfor har vi samlet vores bæredygtige tiltag her for at gøre det nemt for dig at finde vores udvalg af produkter der har en sund profil og så du nemt kan finde de tiltag der vil gavne vores fælles fremtid.

Læs mere

BY MALENE BIRGER
Lulin tote
Vejl. 1.299,-

Shop her

STINE GOYA
James skjorte
Vejl. 1.400,-

Shop her

ROSENDAHL
Urtepotteskjuler - Ø: 10,5
Vejl. 69,95

Shop her

24BOTTLES
Clima flaske - 500 ml.
Vejl. 299,95

Shop her

TENDENS
FINURLIGE SMYKKER

TENDENS
DENIM

TENDENS
BEIGE NUANCER

TENDENS
MIX & MATCH

THE YOGA EDIT

Kom ned i gear og skab balance i en anderledes hverdag

Bliv inspireret

Inspiration

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

DEN PERFEKTE GAVE

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

NÅR KREATIVITETEN FEJLER, ER VI HER FOR DIG

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.