• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Inspiration

Tidløst stel

Shop her

Tidløst stel

Shop her

BIRCH

SPACE

BIRCH

SPACE

SÆSONENS TENDENSER

Find inspiration og guides til sæsonens store tendenser 

TENDENS / SPACE OUT

Giv monokrome toner selskab af farverige print og detaljer, så bliver din hverdag både elegant og sjov. Her detaljer fra Baum und Pferdgarten.

TENDENS / HVERDAGSGLIMMER

Glimmer og shine hører langt fra kun til i weekenden. Spice komfortable hverdagsfavoritter op med begge dele og hold tonerne i det brændte.

TENDENS / CASUAL CHIC

Gør det komfortable joggingsæt hverdagsvenligt med en blomstret vest, en hæl og en forårsfin taske under armen.

TENDENS / HVERDAGSQUIRKY

Giv kant til hverdagsklassikere som den hvide skjorte og pencilskirtet med en farverige top med iøjnefaldende detaljer. 

A BETTER CHOICE

Hos Bahne ønsker vi at sætte større fokus på bæredygtighed og tage vores del i at gøre shopping grønnere. Derfor har vi samlet vores bæredygtige tiltag her for at gøre det nemt for dig at finde vores udvalg af produkter der har en sund profil og så du nemt kan finde de tiltag der vil gavne vores fælles fremtid.

Læs mere

På udkig efter en gave?

GAVEN TIL HENDE

GAVEN TIL HAM

Inspiration

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

DEN PERFEKTE GAVE

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

NÅR KREATIVITETEN FEJLER, ER VI HER FOR DIG

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.