• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Inspiration

ET LIDT GRØNNERE BAHNE

SE VARERNE HER

Populære brands

NORDAL

SHOP HER

LALA BERLIN

SHOP HER

ROYAL COPENHAGEN

SHOP HER

MAANESTEN

SHOP HER

GODE RÅD TIL EN FORÅRSKLAR HUD

Foråret står for døren og for hver sæson skifter din huds behov. Det er nu tid til at gøre huden klar på varmere og mere solrige dage, hvilket kræver en anden pleje end det kolde vintervejr. Er din hud blevet trist og grå over vinteren, kan du friske den op igen med en scrub en gang om ugen. I takt med at vejret bliver varmere kan den fede nærende creme lægges på hylden og en lettere og fugtgivende creme og serum uden olie kan findes frem. Vælg derudover en dagcreme, der indeholder SPF, så du beskytter huden mod solens stråler. Det varmere vejr betyder sved og støv, som skal vaskes af i dybden om aftenen – gør dette med en god rensemousse og ansigtsvask. Nedenfor finder du populære brands indenfor skønhed, hvorfra du kan shoppe nye lækre skønhedsprodukter til foråret.

L:A BRUKET

SHOP HER

KARMAMEJU

SHOP HER

ECOOKING

SHOP HER

Fornyelse til din bolig

DESIGNKLASSIKERE

SHOP HER

Nyt brand

MOSHI MOSHI MIND

SHOP HER

BOLIG & MODE

NYHEDER

SE HER

RUM

Find inspiration til alle hjemmets rum

SE MERE HER

GAVEKORT

Kan benyttes i butikkerne & online

KØB HER

GODE GAVER

Find inspiration til de bedste gaver

SE MERE HER

DE BEDSTE TILBUD

SE DEM HER

Inspiration

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

DEN PERFEKTE GAVE

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

NÅR KREATIVITETEN FEJLER, ER VI HER FOR DIG

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.