• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Inspiration

Nyt til kaffe- & teelskeren

coffee time

TIME TO SHINE

/ 3 forskellige accessory looks til efteråret

FALL FAVOURITES

Find efterårets trends indenfor overtøj og fodtøj, og bliv klædt på til de kolde dage. Vi har et stort udvalg af jakker, frakker, varme strik, støvler og accessories.

Shop overtøj & støvler

1 STYLE - 4 MULIGHEDER

Der er et hav af muligheder med samme style. Her har vi valgt Nayla buksen fra Baum und Pferdgarten, og viser her hvordan du nemt kan style buksen på fire forskellige måder. Brug dem med en strik for et casual look, eller style med den tilhørende Bryony blazer for et mere formelt udtryk. Mulighederne er mange - udnyt samme style på mange forskellige måder.

hyggestund

Se udvalget

fall favourites

Se udvalget

marmor

Se udvalget

Inspiration

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

DEN PERFEKTE GAVE

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

NÅR KREATIVITETEN FEJLER, ER VI HER FOR DIG

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.