• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bryllup

BRYLLUPSLOOKS

KLASSISK GÆST

FARVERIG GÆST

CASUAL GÆST

ROMANTISK GÆST

Bryllupsborddækning

KLASSISK BORDDÆKNING

FARVERIG BORDDÆKNING

CASUAL BORDDÆKNING

ROMANTISK BORDDÆKNING

BRYLLUPSGAVER

Bliv inspireret

429 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
 1. Bahne Interior velour bænke, beige / sort - 2 stk.
  Bahne Interior velour bænke, beige / sort - 2 stk.
  Specialpris: 949,90 kr Normalpris: 1.299,00 kr
429 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Bryllup

Vi hos Bahne elsker bryllupper. Vi vil vove at påstå at det er de bedste slags fester, for hvem vil ikke fejre kærligheden mellem to mennesker? Hvis du er så heldig at blive inviteret til et bryllup, så er vi dækket godt ind med gaveidéer, festtøj og alt til bordopdækningen.

Traditionel eller utraditionel bordopdækning

Dekoration og oppyntning til bryllupper er et vigtigt element for at skabe en smuk og romantisk dag. Blomster er for mange et musthave til pynt og bordopdækningen. Er du til det mere traditionelle look med friske blomster og grønt? Eller vil du gå den mere utraditionelle og moderne vej, og tilføje tørret blomster der holder for evigt. Hos Bahne finder du de smukke papirblomster fra Paperscene og Studio About. Vi sørger også for at du er godt dækket ind med alt fra vinglas, tallerkener og smuk dekoration.

Festlig og komfortable look

Én af de bedste ting ved at blive inviteret til bryllup, er at man kan klæde sig fint på og rigtig føle sig godt tilpas i selskabet. Hos Bahne har vi et stort modeunivers, hvor vi kan forsikre dig at du nok skal finde noget til den festlige anledning. Det er ikke bare vigtigt at se godt ud, men også at føle sig godt tilpas. Mange bryllupper varer en hel dag, og derfor vigtigt at man har det rette fodtøj med, eller den rette kjole der ikke strammer efter et godt måltid og festlige bobler. Vi har et bredt udvalg af kjoler alt efter sæson og om du er til korte eller lange længder. Er du mere til en festlig top og flotte bukser med en hæl, så frygt ej, du kan finde det hele hos os.

Vi ønsker jer en fantastisk dag.