• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Mode


modeudsalg

SPAR OP TIL 50%

SHOP HER

MODEUDSALG

SPAR OP TIL 50%

SHOP HER

KJOLER 

SHOP HER

OVERDELE 

SHOP HER

BUKSER

SHOP HER

TASKER

SHOP HER

udsalgsfavoritter

VILA

STINE GOYA

CUSTOMMADE

BY MALENE BIRGER

news this week

GLOBAL FUNK

Shop her

SILFEN

Shop her

MADS NØRGAARD

Shop her

cRÃs

Shop her

WORK FROM HOME

Behageligt loungewear 

WORK FROM HOME

Behageligt loungewear 

WINTER FAVOURITES

Klæd dig på til kulden og pas på din hud

BLIV INSPIRERET HER

GLOBAL FUNK
Kaison vest
700,-

Shop her

BILLI BI
4806 støvle
1.499,-

Shop her

ECOOKING
Fugtmaske - 50 ml.
269,95

Shop her

MARKBERG
Chiara handsker
299,-

Shop her

POPULÆRE BRANDS

 

Mode

Velkommen til Bahnes modeunivers - en verden i konstant forandring. Hos os kan du finde alt det du drømmer om - lige fra det vildeste festoutfit til de vigtigste items i din basisgarderobe. I vores modeunivers kan du desuden også finde dine næste yndlingssko, da Bahne også tilbyder et bredt udvalg af de lækreste skobrands – herunder feminine Billi Bi, afslappede Birkenstock og cool sneakers fra blandt andre ARKK..

FASHION, ACCESSORIES OG SKO

Det vrimler med skønne produkter fra diverse brands, men i vores store sortiment kan du være sikker på at finde minimum én ting, hver gang du besøger Bahne – vi har kærlighed til mode, nutiden og kvalitet. Vi har fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig, og prøver gerne kræfter med det sidste nye. Vi bestræber os på, at alle skal kunne finde noget – enten det, du lige står og mangler, eller måske det, du går og ønsker, eller slet ikke vidste, du drømte om. Apropos ønsker – så er der hos os kommet ekstra fokus på skønne modeaccessories og et godt udvalg af beautyprodukter, hvilket giver dig uanede muligheder for at finde den perfekte gave til mor, datter, søster, veninde, værtinde. 

MODEVERDENEN I KONSTANT FORANDRING

Hos Bahne ved vi godt, at modeverdenen er i konstant forandring, og det handler om at være med på det nyeste nye. Dette efterlever Bahne ved altid at være på forkant med morgendagens mode, og vi følger aktivt med i alt hvad der foregår i modeverdenen – både nationalt og internationalt. Dog er det også vigtigt for os, at de items du køber, er letanvendelige og kan bruges igen og igen. Dette imødekommer vi ved kun at forhandle de bedste brands i høj kvalitet. Derfor er Bahne også forhandlere af stærke, eksklusive internationale såvel som nationale brands som Lala BerlinStine Goya, By Malene Birger og Baum Und Pferdgarten – listen er lang. Med andre ord kan du, med ro i maven, gå på jagt i Bahnes modeunivers, da vi altid er opdateret på tidens trends og tendenser, og sikrer dig kvalitet der ikke skuffer. Under accessories  hører også beauty. Her er alt, hvad hjertet kan begære af dufte, pleje og lækkerhed til hår, hud og negle. Vi er vilde med det, og det giver lige dét ekstra.

Lad os forkæle dig... Og bliv fristet til at købe en gave til dig selv, eller en du holder af.