• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Mode

COZY, RAINY DAYS

SÆSONENS NYHEDER

Shop nyheder

WINTER IS COMING

Find efterårets trends indenfor overtøj og fodtøj, og bliv klædt på til de kolde dage. Vi har et stort udvalg af jakker, frakker, varme strik, støvler og accessories.

Shop overtøj & støvler her

1 STYLE - 4 MULIGHEDER

Der er et hav af muligheder med samme style. Her har vi valgt Nayla buksen fra Baum und Pferdgarten, og viser her hvordan du nemt kan style buksen på fire forskellige måder. Brug dem med en strik for et casual look, eller style med den tilhørende Bryony blazerfor et mere formelt udtryk. Mulighederne er mange - udnyt samme style på mange forskellige måder.

POPULÆRE BRANDS

Mode

Velkommen til Bahnes modeunivers - en verden i konstant forandring. Hos os kan du finde alt det du drømmer om - lige fra det vildeste festoutfit til de vigtigste items i din basisgarderobe. I vores modeunivers kan du desuden også finde dine næste yndlingssko, da Bahne også tilbyder et bredt udvalg af de lækreste skobrands – herunder feminine Billi Bi, afslappede Birkenstock og cool sneakers fra blandt andre ARKK..

FASHION, ACCESSORIES OG SKO

Det vrimler med skønne produkter fra diverse brands, men i vores store sortiment kan du være sikker på at finde minimum én ting, hver gang du besøger Bahne – vi har kærlighed til mode, nutiden og kvalitet. Vi har fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig, og prøver gerne kræfter med det sidste nye. Vi bestræber os på, at alle skal kunne finde noget – enten det, du lige står og mangler, eller måske det, du går og ønsker, eller slet ikke vidste, du drømte om. Apropos ønsker – så er der hos os kommet ekstra fokus på skønne modeaccessories og et godt udvalg af beautyprodukter, hvilket giver dig uanede muligheder for at finde den perfekte gave til mor, datter, søster, veninde, værtinde. 

MODEVERDENEN I KONSTANT FORANDRING

Hos Bahne ved vi godt, at modeverdenen er i konstant forandring, og det handler om at være med på det nyeste nye. Dette efterlever Bahne ved altid at være på forkant med morgendagens mode, og vi følger aktivt med i alt hvad der foregår i modeverdenen – både nationalt og internationalt. Dog er det også vigtigt for os, at de items du køber, er letanvendelige og kan bruges igen og igen. Dette imødekommer vi ved kun at forhandle de bedste brands i høj kvalitet. Derfor er Bahne også forhandlere af stærke, eksklusive internationale såvel som nationale brands som Lala BerlinStine Goya, By Malene Birger og Baum Und Pferdgarten – listen er lang. Med andre ord kan du, med ro i maven, gå på jagt i Bahnes modeunivers, da vi altid er opdateret på tidens trends og tendenser, og sikrer dig kvalitet der ikke skuffer. Under accessories  hører også beauty. Her er alt, hvad hjertet kan begære af dufte, pleje og lækkerhed til hår, hud og negle. Vi er vilde med det, og det giver lige dét ekstra.

Lad os forkæle dig... Og bliv fristet til at købe en gave til dig selv, eller en du holder af.