• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Mode

SUMMER ESSENTIALS

BADETØJ

Shop her

SANDALER

Shop her

SOLBRILLER

Shop her

SOLPLEJE

Shop her

MODENYHEDER

Shop alle nyheder

CRAS
Aika kjole
Vejl. 1.000,-

Shop her

BILLI BI
Loafer med fryns
Vejl. 1.499,-

Shop her

BY MALENE BIRGER
Pamsy IPhone 12 cover
Vejl. 249,-

Shop her

MAISON MATINE
Parfume - Bain de midi
Vejl. 449,-

Shop her

RAINS

DECADENT

BAUM UND PFERDGARTEN

Bryllupssæsonen er skudt i gang og vi har samlet det bedste til dig!
Om du er inviteret som gæst eller selv er dagens højdepunkt, finder du inspiration til det helt perfekte outfit.

KLASSISK GÆST

Shop look

FARVERIG GÆST

Shop look

CASUAL GÆST

Shop look

ROMANTISK GÆST

Shop look

BY MALENE BIRGER

SHOP HER

BILLI BI

SHOP HER

BAUM UND PFERDGARTEN

SHOP HER

VILA

SHOP HER

VELKOMMEN HJEM HOS BAHNE

Vi introducerer “Velkommen Hjem”, som byder familie og venner af Bahne-familien velkommen hjem.
I hjemlige omgivelser viser de deres bedste køb, største samlinger og skjulte perler, mens de fortæller om minder, inspiration og giver tips til både hverdag og fest.

VELKOMMEN HJEM
HOS BAHNE

Vi introducerer “Velkommen Hjem”, som byder familie og venner af Bahne-familien velkommen hjem. I hjemlige omgivelser viser de deres bedste køb, største samlinger og skjulte perler, mens de fortæller om minder, inspiration og giver tips til både hverdag og fest.

VELKOMMEN HJEM HOS...

Casual, feminin & underspillet

Kamilla Byriel, 50 år, der er stifter, ejer og designer hos Lollys Laundry, byder i denne uge velkommen hjem. Kamilla har en særlig kærlighed for vatterede jakker, skjorter og kjoler, det hele gerne med farver og blomsterprint. Lær Kamilla at kende her.

LÆR KAMILLA AT KENDE HER

VELKOMMEN HJEM HOS...

Et twist af rock n’ roll

Dorthe Enhard, 53 år, der er store manager hos Rabens Saloner i deres butik på Amerikavej i København, byder i denne uge velkommen hjem i lejligheden, som hun deler med sin mand. Dorthe har især en forkærlighed for sko og accessories, som hun blandt andet bruger til at få sine hverdagsoutfits klar til fest.

LÆR DORTHE AT KENDE HER

VELKOMMEN HJEM HOS...

Sporty, klassisk & enkel

Signe Hviid Petersen, 34 år, der er salgschef for kvindelinjen hos Mads Nørgaard, byder denne gang velkommen hjem. Signe holder især af kjoler til fest, ender dog oftest i bukser til hverdag, og så beskriver hun sin stil med ordene: sporty klassisk og enkel.

LÆR SIGNE AT KENDE HER

VELKOMMEN HJEM HOS...

Farverig, eklektisk & med “attention to detail”

Sådan beskriver Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, kvinderne bag Baum und Pferdgarten, deres fælles designæstetik, da vi møder dem i deres andet hjem i showroomet på Amaliegade, hvor alle brandets kreationer bliver til.

LÆR DE TO KVINDER AT KENDE HER

SÆSONENS TENDENSER

Find inspiration og guides til sæsonens store tendenser 

ANLEDNINGER

POPULÆRE BRANDS

 

Mode

Velkommen til Bahnes modeunivers - en verden i konstant forandring. Hos os kan du finde alt det du drømmer om - lige fra det vildeste festoutfit til de vigtigste items i din basisgarderobe. I vores modeunivers kan du desuden også finde dine næste yndlingssko, da Bahne også tilbyder et bredt udvalg af de lækreste skobrands – herunder feminine Billi Bi, afslappede Birkenstock og cool sneakers fra blandt andre ARKK..

FASHION, ACCESSORIES OG SKO

Det vrimler med skønne produkter fra diverse brands, men i vores store sortiment kan du være sikker på at finde minimum én ting, hver gang du besøger Bahne – vi har kærlighed til mode, nutiden og kvalitet. Vi har fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig, og prøver gerne kræfter med det sidste nye. Vi bestræber os på, at alle skal kunne finde noget – enten det, du lige står og mangler, eller måske det, du går og ønsker, eller slet ikke vidste, du drømte om. Apropos ønsker – så er der hos os kommet ekstra fokus på skønne modeaccessories og et godt udvalg af beautyprodukter, hvilket giver dig uanede muligheder for at finde den perfekte gave til mor, datter, søster, veninde, værtinde. 

MODEVERDENEN I KONSTANT FORANDRING

Hos Bahne ved vi godt, at modeverdenen er i konstant forandring, og det handler om at være med på det nyeste nye. Dette efterlever Bahne ved altid at være på forkant med morgendagens mode, og vi følger aktivt med i alt hvad der foregår i modeverdenen – både nationalt og internationalt. Dog er det også vigtigt for os, at de items du køber, er letanvendelige og kan bruges igen og igen. Dette imødekommer vi ved kun at forhandle de bedste brands i høj kvalitet. Derfor er Bahne også forhandlere af stærke, eksklusive internationale såvel som nationale brands som Lala BerlinStine Goya, By Malene Birger og Baum Und Pferdgarten – listen er lang. Med andre ord kan du, med ro i maven, gå på jagt i Bahnes modeunivers, da vi altid er opdateret på tidens trends og tendenser, og sikrer dig kvalitet der ikke skuffer. Under accessories  hører også beauty. Her er alt, hvad hjertet kan begære af dufte, pleje og lækkerhed til hår, hud og negle. Vi er vilde med det, og det giver lige dét ekstra.

Lad os forkæle dig... Og bliv fristet til at købe en gave til dig selv, eller en du holder af.