• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Accessories

792 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
 1. SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Pink
  SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Pink
  Specialpris: 69,95 kr Normalpris: 100,00 kr
 2. SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Lavender
  SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Lavender
  Specialpris: 69,95 kr Normalpris: 100,00 kr
 3. SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Yellow
  SuiAva Fie Summer Big, hårklemme - Yellow
  Specialpris: 69,95 kr Normalpris: 100,00 kr
792 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Accessories

Elsker du også accessories? Sjove, finurlige, klassiske og elegante tørklæder, hårspænder, hatte, solbriller, strømper osv.? Det gør vi også. Derfor kan du her hos Bahne finde et bredt udvalg af de mest populære og elskede accessories – både de helt klassiske, men også de nye, cool trends der hele tiden opstår på markedet. Om du blot søger et klassisk tørklæde til de kølige dage, eller om du er på jagt efter et nyt armbåndsur eller et frisk hårspænde, så har vi noget der passer til dig, din smag og din pengepung.

SKAB WOW-EFFEKT MED ACCESSORIES

Der er ikke noget som cool accessories til at skabe dét ekstra wow til dit outfit. Et kedeligt outfit kan nemlig hurtigt blive piftet op ved hjælp ad et mønstret tørklæde, runde solbriller eller et cool mobilcover. Vi synes aldrig, at man kan have for mange accessories. Derfor kommer vores hårspænder, mobilcovers, tørklæder og øvrige accessories i mange forskellige farver, designs og varianter. Der skal være noget til enhver anledning, humør og stil. Ønsker du f.eks. den ultimative bling-effekt, kan du med fordel dykke ned i Sui Avas spændende univers, som bl.a. skaber hårspænder med glimt af glæde, mod og god energi – som en optimistisk solstråle på en grå regnvejrsdag.

FUNKTIONALITET OG FASHION

Selvom accessories i høj grad bidrager til et ”fashionabelt look”, så ønsker langt de fleste af os, at det også skal være en smule funktionelt. Og det er vores accessories-varer naturligvis også. Se bare på de cool solbriller fra A. Kjærbede – de ikke blot syner fantastisk, de beskytter også mod stærkt sollys. Det samme princip er gældende for BeckSöndergaards tørklæder og strømper – de er både smarte med glimmer, mønstre og farverige detaljer, samtidig med at de holder dig varm og komfortabel. Er det derimod de lækre covers fra svenske Richmond & Finch, så giver de både ultimativ beskyttelse til din telefon, men også et personligt og moderigtigt look. Med andre ord; gå på opdagelse i Bahnes accessories-univers og du vil opleve både funktionalitet og fashion, uanset om det er en powerbank, et mobilcover, hårpynt, huer og handsker eller noget helt andet du søger. Vi har et bredt udvalg af populære brands, der alle kan opfylde netop dit behov.