• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Handsker

17 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
17 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Handsker

At kunne stikke hænderne ned i et par dejligt, varme handsker når det er koldt udenfor, er en skøn følelse. Uanset om det er til de benhårde vintermåneder, eller om det blot er til efteråret- og forårets kølige morgener, så er et par handsker absolut nødvendige i enhver overtøjsgarderobe. Her hos Bahne kan du finde et stort udvalg af handsker og vanter, hvad end du er til den klassiske læderhandske eller mere til de farverige vanter i strik.

DET PERFEKTE HANDSKE-MATCH

Der er noget for enhver smag, til ethvert budget samt til enhver sæson. Vi har et bredt udvalg af brands, nogle der er 100% specialiserede i handsker- og lædervarer, og andre der laver det som en del af efterår- og vinterkollektionerne. Befinder du dig ofte ude (eller er du blot en frossenpind) så kan et par foret, strikket handsker være det perfekte match til dig. Er du til et klassisk look og skal holdes varm til og fra arbejde, så er læderhandskerne fantastiske. De har et tidløst look og kan nemt bruges sæson efter sæson, uden at gå af mode.

MODERIGTIG UANSET SÆSON

For mange er overtøj ikke forbundet med mode, simpelthen fordi man er nødsaget til at tænke praktisk. Det er dog ikke et problem hos Bahne. Hos os kan praktik og mode sagtens gå hånd i hånd, og derfor kan du finde handsker fra lækre brands såsom Hestra. Hestras mange handskemodeller er håndlavede af nogle af de mest erfarne handskemagere i Europa og de sætter en ære i kvalitet og håndværk. Du kan også finde læderhandsker fra bl.a. Markberg. De går aldrig på kompromis og følger tidens tendenser, men med et klassisk udtryk in mente. Dette er blot et udpluk af vores mange brands, og uanset hvilket du vælger, så er du garanteret kvalitet og design i dit næste par handsker.