• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Hårpynt & Hårspænder

175 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
175 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Hårpynt & Hårspænder

Tilføj glam til dit outfit med funklende hårspænder og lækker hårpynt. Hvad end det er et glitrende hårspænde eller en fin hårbøjle, så kan du finde et bredt udvalg af hårpynt her hos Bahne. Vi ved hvor meget hårpynt kan gøre for dit samlede outfit. Derfor har vi et stort udvalg af alt hvad du kan drømme om, så du kan tilføje personlighed og kant til dit look. Gå på opdagelse i vores store accessories univers og lad dig inspirere.

HÅRSPÆNDET – EN TREND DER ER KOMMET FOR AT BLIVE

En af de helt store trends de seneste sæsoner er hårspændet. Spændet havde ellers sin storhedstid i 90’erne, men må i den grad siges at have fundet sin vej ind på modescenen igen. Sui Ava er et af de brands, som vi forhandler, der har stort fokus på netop hårspænder. Sui Avas designs er skabt til at glimte af glæde, mod og god energi – som en optimistisk solstråle på en grå regnvejrsdag. Alle hårspænder er designet med et moderne og legende udtryk, og hedder desuden alle noget forskelligt. Hårspænderne rummer nemlig en unik historie – hver og én.

HÅRBØJLE, HÅRKLIP, HÅRKLEMME, HÅRSPÆNDE – MULIGHEDERNE ER UENDELIGE

Der er ingen grænser for hvad du må udsmykke håret med, og som bekendt, har kært barn mange navne. Derfor kan det være svært at finde rundt i, hvad der er hvad. Brug din fantasi og gå efter det du drømmer om. Et stort udvalg af hårbøjler kan du bl.a. finde hos vores brand, Black Colour, som altid har et feminint og unikt udtryk. Sui Ava og Black Colour er blot et lille uddrag af de brands, som vi elsker her hos Bahne. Så gå selv på opdagelse i vores hårspænder og hårpynt og tilføj en sjov detalje til dit outfit.