• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Briller & Solbriller

43 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
43 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Briller & Solbriller

Når solen så småt begynder at kaste sine første solstråler over landet, fristes man til at tage solbrillerne på, og få en følelse af sommer. Uanset om det er vintersolen i januar eller om det er sommersolen i juli, så er et par cool solbriller et must. Her hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af solbriller i forskellige modeller. Måske har du nok i et par, eller måske ønsker du nogle par at skifte imellem? Uanset hvad du søger, kan du finde det hos os.

KOM SOL, KOM SOMMER, KOM FERIE

Selvom solbriller kan bruges hele året rundt, er der ikke noget som at finde et nyt og perfekt par, når sommeren for alvor banker på døren. Derfor vil der, op til forår- og sommermånederne lande lækre nyheder fra bl.a. A. Kjærbede, som skaber solbriller i god kvalitet samt i et smart, tidløst design. Derudover er de også til yderst gode priser fra 199,00 DKK. Der er noget til enhver smag og du vil med garanti kunne finde dit næste yndlings-par!

LÆSEBRILLER MED MODERIGTIGT TOUCH

Ja, du læste rigtigt. Her på siden kan du også finde super cool læsebriller. De er perfekte til dig, som blot ønsker lidt assistance i den daglige læsning, men ikke har brug for briller hele tiden. De fås fra styrke 0,5 til 3 i et hav af farver, der passer til både mænd og kvinder. Desuden fås de også uden styrke, hvis du blot ønsker en fed tilføjelse til dit outfit, men ikke har behov for briller. Prøv læsebrillerne fra Izipizi der skaber moderigtige, men praktiske læsebriller til formidable priser.