• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Sko

 1. Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Mint Flower Power
  Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Mint Flower Power
  Fra: 1.199,95 kr
  US 7/EU 38US 6/EU 37US 10/EU 41US 9/EU 40US 8/EU 39
 2. Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Fairy Floss
  Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Fairy Floss
  Fra: 1.049,95 kr
  US 7/EU 38US 6/EU 37US 10/EU 41US 8/EU 39
 3. Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Pink/Yellow
  Impala Skates Lightspeed Inline rulleskøjter - Pink/Yellow
  Fra: 1.049,95 kr
  US 7/EU 38US 6/EU 37US 9/EU 40US 8/EU 39
 4. UGG W scuffette ii SLIPPERS - Chestnut
  UGG W scuffette ii SLIPPERS - Chestnut
  Fra: 899,00 kr
  363738394041
139 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Sko

Her hos Bahne ved vi, at sko er med til at forme et outfit. Hvad end det er en støvle, loafer, sneaker, sandal eller stillet – så har skoene afgørende betydning. Ikke blot for din fremtoning, men også din selvfølelse. Vi kender det vel alle sammen? At hvis vi føler os godt tilpas, så bliver dagen lige dét bedre?

FIND DET RETTE MATCH

Her hos Bahne, er du garanteret at finde det rette sko-match til netop dig. En sko kan i høj grad tilføre kant til et outfit – hvad end det er til hverdag eller til fest, og derfor er det langt fra ligegyldigt hvilke sko vi hopper i. En tendens i Danmark er, at vi ofte iklæder os sorte og neutrale nuancer, når det kommer til vores tøjvalg. Derfor vil et par cool sko med spræl i, kunne pifte ethvert hverdagsoutfit op og gøre det interessant. På samme måde, vil et sprælsk outfit kunne nedtones ved hjælp af et par sorte, enkle sko. Med andre ord; skoen kan gøre hele forskellen.

KOMFORT OG KVALITET

Uanset hvilken sko du søger, så vægtes kvalitet højt. Dette er en selvfølge hos Bahne. Desuden bør komfort også være en stor faktor, når det drejer sig om dit fodtøj. Vi bruger mange timer i vores sko. Tænk bare på din daglige gang i skolen, på arbejdspladsen eller derhjemme. De mange timer kræver gode følgesvende og derfor bør du altid vægte komforten ligeså højt som design og kvalitet. Derfor indeholder vores sortiment også brands såsom ortopædiske Birkenstock, som har fået kælenavnet ”pædagog-skoen”, fordi den er komfortabel en hel dag i bevægelse.

DESIGN OG KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK

Udover komfort og kvalitet, er design også en afgørende faktor. Har du nogensinde set et par sko og tænkt; dem MÅ jeg bare eje? Det har vi også. Ofte er det designet vi falder for, og her hos Bahne er det vægtet højt. Derfor sætter vi også en ære i at have skoene til din næste bytur – uanset om det er stilletter, pumps eller noget helt tredje. Blandt andet forhandler vi det eksklusive brand Billi Bi, som har sko til enhver anledning, der altid har et feminint og unikt design. Vi har også dit næste par hverdagssko, som skal kunne holde til lidt af hvert. Herunder kan du f.eks. finde et udvalg fra ARKK.

ÅRSTIDERNE SKIFTER

I foråret og sommeren er et par gode sandaler alfa omega, og absolut uundværlige i enhver kvindes skosamling. Om vinteren derimod, er et par gode støvler livsnødvendige. Når minusgraderne banker på og vinteren nærmer sig, må de festlige sandaler og stiletter ofte pakkes væk. Dette betyder dog ikke, at dit outfit bliver kedeligere af den grund – vi forhandler nemlig et bredt spektrum af modeller og designs, der både egner sig til festlige begivenheder, praktiske gøremål og hverdagens udfordringer. Så uanset hvad du er ude efter, så lad dig inspirere og forkæle i Bahnes sko-univers.