• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Sandaler

44 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
 1. Havaianas Top black 0090 klipklapper - sort
  Havaianas Top black 0090 klipklapper - sort
  Fra: 199,00 kr
  35/3637/3839/4041/42
 2. Billi Bi 2606 sandal m/ hæl - guld
  Billi Bi 2606 sandal m/ hæl - guld
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 1.199,00 kr
  36
44 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Sandaler

Der er ikke noget som de lune forårsdage, hvor man endelig kan hoppe i de længe ventede sandaler! Derfor har vi naturligvis sørget for, at du kan have det helt perfekte par klar, når vejret tillader det. Uanset alder, er sandalerne nærmeste uundværlige på de varme sommerdage – der skal fødderne have luft, hvilket også vil give en kølende effekt til resten af kroppen.

SANDALER DER KAN BRUGES HELE ÅRET

Men selvom sandalerne oftest tages frem om sommeren, kan de faktisk bruges hele året rundt. Mange er nemlig blevet glade for, også at benytte sandaler som hjemmesko. Tag f.eks. et kig på vores udvalg af Birkenstock. Her finder du bl.a. den berømte Arizona model i et hav af farver, og denne ortopædkirurgiske sandal kan bruges hele året rundt. Den er super behagelig at have på, da den former sig efter din fødder. Dette gør den essentiel til helårsbrug, da den sagtens kan anvendes om sommeren, men også indendørs i de koldere måneder.

FÅ DINE SANDALDRØMME OPFYLDT

Udover de populære Birkenstock kan du naturligvis også finde sandaler fra et bredt udvalg af brands. Tag f.eks. et kig i vores udvalg af Billi Bi og Shoe the Bear. Deres udvalg af sandaler spænder ligeledes bredt, så du nemt kan finde sandalen til de festlige anledninger, men også til de afslappende dage på terrassen. Mulighederne er uendelige med det rigtige par sandaler, og måske et par ikke er nok? Uanset dit behov, så kan du finde et skønt udvalg af sandaler hos Bahne.