• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Sneakers

15 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
15 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Sneakers

Elsker du også når komfort og stil mødes? Det gør vi også, hvorfor vi hos Bahne forhandler et stort udvalg af sneakers, der netop kombinerer dette. Sneakers er i dag blevet et velintegreret element i de fleste garderober og ofte en fast del af hverdagsoutfittet. At kombinere en feminin kjole med et par sporty sneakers eller et par rå skindbukser med nogle chunky sneakers er kommet for at blive. De er blevet en uundgåelig del af modebilledet, og trends og tendenser følger også med i sneakersverdenen, hvor der både er plads til de mere sporty, de chunky, de farverige eller dem, som bare er helt klassiske.

DREAM CHASERS WEAR SNEAKERS

Sneakers passer til alle anledninger, og netop dét, er det cool ved sneakers. Uanset alder, stil eller  anledning, kan du altid finde netop det par, som passer til dig og dit outfit. Til hverdag, på arbejdet, til fest, på dansegulvet - uanset hvad livet bringer, er et par sneakers den helt perfekte makker. Hos Bahne har vi et bredt udvalg - måske vi har noget for dig? Er du til feminine sneakers, så skaber Billi Bi altid fine sneakers, der rammer modens tendenser kombineret med sans for detaljen. Er du mere til de lidt klassiske, chunky eller sporty sneakers, så skal du se nærmere på brands som ARKK Copenhagen og Samsøe & Samsøe.

SÅ MANGE SKO, KUN TO FØDDER

Vi kan nemlig ikke få nok sneakers, kender du det? Derfor er vores udvalg hos Bahne sammensat, så dunemt kan vælge dine sneakers alt efter outfit og humær. Nogle dage har man brug for de helt simple hvide, og andre dage ønsker man et par, der skaber lidt larm. De kan bruges til både hverdag og til fest – kun fantasien sætter grænser. Du kan, men andre ord, frit lege med de forskellige elementer i din påklædning og skabe dit helt eget look med et par sneakers.