• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Smykker

966 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
966 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Smykker

Et smykke kan skabe et personligt look, da det kan mixes og matches på kryds og på tværs. Det kan også have stor betydning, hvis du har fået det af en helt særlig person, eller hvis det har fulgt dig igennem livets mange udfordringer og glæder. Uanset hvad smykker betyder for dig, så er der ingen tvivl; hvad enten det er de små og diskrete eller de store og iøjnefaldende, så har smykker igennem mange årtier skabt glæde hos millioner af kvinder.

JEWELRY IS A GIRLS BEST FRIEND

Man kan aldrig få for mange smykker… Det synes vi i hvert fald ikke. Det gode ved smykker er, at de ofte sagtens kan bruges til alle anledninger. Mange smykker har utroligt nemt ved at gå fra hverdag til fest, når man kommer fra arbejde fredag eftermiddag og skal direkte videre til aftenens begivenheder. På den måde kan smykkerne noget forskelligt, når du skifter dit outfit. Dog er der også de vilde statementsmykker, som nærmeste snakker for sig selv. Den slags smykker som bærer outfittet og ikke omvendt. Dem kan du blandt andet finde hos brands såsom Plisse og Joseph Copenhagen. Er du mere til de diskrete og klassiske smykker, så forhandler vi også mærker såsom Sif Jakobs og Sanne Nordahn. Men hvad så med alt derimellem? Ja, der finder du alt lige fra det edgy Maria Black til det innovative Maanesten. Så uanset hvad du vægter højt i et godt smykke, kan du finde det her hos Bahne.

SMYKKER FRA DANMARKS FØRERENDE DESIGNERE

Om du selv skal forkæles med et nyt smykke eller om det er til en du har kær, så har de små stykker af sølv og guld en helt særlig magi over sig, som giver uendelige muligheder. Derfor fører vi også smykkebrands fra de mest anerkendte danske designere, der har stort kendskab- og ekspertise i dansk smykkemode. Blandt andet kan du finde eventyrlige smykker fra Jane Kønig, som står bag megasuccesen V-ringen og de populære love-tags, som er et symbol på kærlighed samt en mulighed for at skabe dit helt eget smykke. Derudover kan du også finde Pernille Corydon, som skaber enkle og fine smykker med kant og stor respekt for den skandinaviske enkelthed.

GIV GLÆDE

Hvis du vil glæde din veninde, kæreste, søster, mor eller hvilken som helst kvinde i dit liv, så er et smykke den perfekte gave. Et smykke kan bære på særlige relationer og minder, og derfor har du mulighed for at give en gave, som glæder mange år frem. En gave, som hun kan kigge på hver eneste dag og glæde sig over. Vi har noget til ethvert budget og enhver stil – uanset hvem du ønsker at forkæle. Så kig her på Bahne.dk eller besøg den Bahne butik tættest på dig.