• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Øreringe

535 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
535 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Øreringe

Hoops, ørestikkere, creoler, øreringe… kært barn har mange navne, og her hos Bahne kan du finde øreringe af enhver slags. Der er ikke noget som et par skønne øreringe, og fordi de laves i alle afskygninger og designs, rammer smykket bredt – både stil-, alder- og smagsmæssigt. En ørering kan være alt fra en diskret detalje til at være bærende for hele dit outfit. Uanset om du har et, to, tre eller fire huller i ørerne, byder vores udvalg på noget til dig. Det er nemlig sammensat, så du både kan købe enkelt styks øreringe og par. Blandet andet kan du finde de vidunderlige øreringe fra LuLu Copenhagen og Jane Kønig, der sælges som enkelt styk, hvilket gør at du kan mikse og matche som du ønsker.

FRA DAG TIL NAT – UDEN AT SKIFTE

Mange øreringe har nemt ved at gå fra dag til nat – fra hverdag til fest – så behøver du ikke at skifte. Dette gør det nemt og praktisk, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag fredag eftermiddag og skal direkte videre til aftenens begivenheder. På den måde kan øreringene noget forskelligt, når du skifter dit outfit. De rette øreringe kan være med til at sætte fokus på din ansigtsform, din frisure eller lige hvad du ønsker. Det handler blot om at vælge den rigtige. Elsker du at have en simpel hestehale? Jamen så kan et par store øreringe pifte hverdagsfrisuren op. Er du derimod til vildt hår, kan en diskret ørering være at foretrække. Uanset hvad du foretrækker, har vi det du søger.

ØRERINGE DER PASSER TIL SMYKKESAMLINGEN

Når du køber øreringe, er det en god idé at overveje, hvorvidt de passer til din resterende smykkesamling. Kan du sætte dem sammen med en halskæde? Et armbånd? Hvis ikke, så har vi selvfølgelig også råd for dette. Så kig blot i vores øvrige smykkekategorier, hvor der er masser af inspiration at hente. Pernille Corydon, som Bahne også er stolte forhandlere af, skaber ofte kollektioner, hvor øreringe, ringe, halskæder og armbånd passer sammen. Dog kan de også sagtens stå alene eller kombineres med din eksisterende samling. Uanset hvad du søger, så tag et kig i vores store udvalg som byder på øreringe fra brands såsom Maanesten, Katrine Nexø og Sif Jakobs. Lad dig inspirere og forkæle.