• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Ringe

89 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
 1. Enamel Gaia ring - Guld
  Enamel Gaia ring - Guld
  Fra: 450,00 kr
  50525457
89 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Ringe

Der kan være stor betydning i en ring. Den kan være et arvestykke, en gave fra en du har kær eller blot selvforkælelse. Uanset hvad dine ringe betyder for dig, så kan smykket et eller andet ubeskriveligt. Det kan komplimentere et outfit på en måde, som er helt unik. Om det er festtøjet du hopper i, eller om det blot er en helt almindelig tirsdag, så kan de rette smykker give en følelse af elegance og luksus. Der findes et hav af ringe i forskellige designs, men uanset om du er til den diskrete ring der blot er et smalt bånd om fingeren eller den chunky og cool slags, så har vi et lækkert og stort udvalg her hos Bahne.

DANSKE DESIGNERE HOS BAHNE

Vi er vilde med skandinavisk design, og derfor har vi også et bredt udvalg af de førende danske smykkebrands. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af Pernille Corydon. Hun skaber ringe (og andre smykker) der er skabt ud fra en oprigtig passion, om at skabe fine og enkle smykker der samtidig har kant og den skandinaviske enkelthed in mente. Et andet kendt og populært dansk brand er Maanesten. Maanestens smykker genspejler nutidens tendenser på en yndefuld måde. Pernille Corydon og Maanesten er blot et lille udpluk af vores mange danske brands, men fælles for dem alle er, at de skaber ringe og andre smykker, så de bedst muligt komplimenterer den individuelle kvinde.

VI HAR RINGEN TIL DIG

Der er ikke noget som de ringe, hvor man kan se, at der er blevet kælet for design og kvalitet. Søger du en cool statement-ring der kan stå alene, kan nogle af Jane Kønigs ringe være hvad du søger. Er du derimod til det mere diskrete og feminine? Så tag et kig på Sif Jakobs – det er måske lige noget for dig. Uanset om du søger det ene eller det andet (eller begge dele), så kan du finde en ring, der matcher netop din stil hos os. Når den perfekte ring er fundet, så tag et kig i vores øvrige smykkesortiment, hvor du ofte kan finde et matchende armbånd, halskæde eller øreringe.