• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Clutches

1 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Kategori
Farver
Størrelse/Variant
Sorter efter
OK
1 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Clutches

Den perfekte gå-i-byen taske? Den perfekte taske til de vigtigste nødvendigheder i hverdagen? Clutchen er svaret! Det der gør clutchen så perfekt er, at den er så rummelig, at du sagtens kan have dine vigtigste ting med dig, men samtidig så lille, at du hurtigt og nemt kan finde dine ting. En clutch kan bruges til enhver anledning og kan bruges både som pung og lille taske.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN CLUTCH

Mange clutches er beregnet til at holde i hånden og kommer derfor uden rem. Dette kan give et super feminint og fint touch til dit outfit. Desuden kan denne slags clutch også sagtens bruges som pung, da den nemt kan ligge i en større taske. Dog er der en stor del af de clutches, som du kan finde her hos Bahne, som har en medfølgende og aftagelig rem. Dette gør clutchen praktisk, og du kan nemt skifte udtryk efter anledning og outfit. Selvom clutchen er en lille taske, så har den stor betydning for dit samlede outfit, og derfor vil en clutch, der kan bruges til enhver anledning, være en sikker investering.

PRAKTISK, MEN FABULOUS

Til en tur i byen, vil en clutch være den perfekte taske til opbevaring af din telefon, make-up og hvad der ellers hører til. Så kan du nemt og hurtigt fixe make-up’en i løbet aftenen og have dine ejendele tæt på dig. Til hverdag vil clutchen sikre dig, at du har alle dine ting samlet på et sted. På den måde kan du hurtigt og nemt komme ud ad døren, uden at glemme noget. Hos Bahne kan du finde en clutch der passer til netop dit behov, hvad end du ønsker en rummelig clutch der kan stå alene, eller en clutch der blot skal fungere som pung i din større taske. Vores udvalg af brands består blandt andet af Decadent, Markberg, Leowulff, By Malene Birger og en masse andre lækre og eksklusive mærker, hvor kvalitet er vægtet højt. Så invester i clutchen som er praktisk og fabulous på samme tid. Du vil ikke fortryde det.