• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Punge

24 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
24 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Punge

For mange år siden, var det vigtigt at have en pung til at holde styr på kontanter. I dag er kontanter overflødige for mange af os, men det er stadig rart at have dankort, medlemskort og diverse småting samlet på et sted. Derfor er pungen stadig essentiel, og her hos Bahne kan du finde forskellige modeller og brands, som tilbyder punge til enhver smag.

PUNGE TIL ALLE ALDRE

Er du mest til en lille, diskret kortholder eller vil du gerne have en pung, som også kan rumme din telefon? Uanset hvilken pung der matcher dine ønsker, så gå på opdagelse i vores univers og find dit næste køb. Det kan være til dig selv, dit barn, din veninde, din mor eller en helt femte person – vi har noget til alle aldre og behov. Vores udvalg består bl.a. af BeckSöndergaard, som skaber perfekte punge til teenageren, der gerne vil have praktisk opbevaring af sit dankort og kontanter (som muligvis er blevet givet af mormor i al hemmelighed). Eller gå på opdagelse i Decadent og Adax’ udvalg, som byder på kvalitetspunge i lækkert skind og tidløst design. Dette er blot et lille udpluk – så dyk selv ned i vores udvalg…

SPEND YOUR MONEY – YOU HAVE EARNED IT

Der er ikke noget som moderigtig opbevaring af dine hårdt, optjente penge. Derfor bør du naturligvis også investere i en pung, som gør det sjovt at tage pengepungen op ad tasken – hvad end du handler i dagligvareforretninger eller forkæler dig selv i en butik eller restaurant. Vi har punge i en bred prisklasse, så hvad end du ønsker at ofre på en ny pengepung, så kan du finde en hos os, der både er kvalitetsrig og har et skønt design. Nogle lukkes med lynlås andre med knap og nogle med noget helt tredje. Find og vælg den løsning der passer dig bedst og lad dig forkæle med en pung der gør det sjovt at bruge penge.