• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Rejsetasker & Rygsække

 1. XD Design Bobby Print rygsæk - grøn camouflage
  XD Design Bobby Print rygsæk - grøn camouflage
  Specialpris: 385,00 kr Normalpris: 799,95 kr
57 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Rejsetasker & Rygsække

Leder du efter den helt rigtige taske til rejsen? Så tag et kig i vores udvalg af rejsetasker og rygsække. Rejsetasken er essentiel til at indeholde alle dine nødvendigheder på rejsen. Rygsækken derimod, kan være den perfekte følgesvend på diverse ture, som du skal på under din rejse. Dog kan du også søge en rygsæk til andre formål såsom skole, arbejde eller blot til hverdagens udfordringer. Den er både praktisk og kan give et cool look. Uanset hvorfor du søger en ny rejsetaske eller rygsæk, så kan vi være behjælpelige med den helt rigtige!

MEGET BAGAGE? INTET PROBLEM HOS BAHNE

Vores udvalg byder på rejsetasker og rygsække i mange forskellige størrelser og modeller. Derfor er det ikke noget problem, hvis du er typen, der hurtigt ender ud med meget bagage. Nogle dage skal tasken blot kunne rumme sportstøjet og måske en computer. Andre dage skal den kunne rumme vandflasker, madpakker, ekstra regntøj osv. Derfor har vi sammensat vores udvalg, så du kan finde en rejsetaske eller rygsæk der matcher dit behov.

MODERIGTIG OG PRAKTISK PÅ SAMME TID

Indimellem går mode og praksis ikke hånd i hånd. Sådan er det ikke hos os! Vi vægter nemlig design højt, men uden at underkende taskens praktiske funktioner. Vi ved, at taskens primære formål naturligvis er at være praktisk, men hvorfor ikke så fabelagtig ud på samme tid? Derfor kan du i vores udvalg af brands trygt finde en rejsetaske eller rygsæk, som du elsker at have med på farten.