• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Shoppere

65 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Shoppere

Shopperen er en ny uundværlig taske på markedet, der for alvor har vundet modescenes hjerter. Du synes måske, at du har nok tasker i forvejen, men så har du bare ikke stiftet bekendtskab med shopperen. Den er nemlig en stor og super rummelig taske, der er perfekt til arbejdstaske, skoletaske eller blot til shoppeturen. Shopperen er nemlig så rummelig, at den nemt kan rumme mapper, bærbar computer og diverse indkøb. Den findes i et bredt udvalg af modeller og farver, så du kan finde den der passer til netop dig.

SHOPPEREN DER KAN BRUGES OVERALT

Du må ikke undervurdere shopperens anvendelsesmuligheder. Nogle bruger den som hverdagstaske, hvor computer og diverse ting sagtens kan rummes. Men andre bruger den faktisk også til opbevaring af sin mindre hverdagstaske eller pung. På den måde er der styr på de små ting, som hurtigt kan forsvinde i en shopper, men uden at behøve bære på flere forskellige tasker. Hvad end du søger; om det er en shopper i nylon, læder eller noget helt tredje, så rummer vores udvalg en til dig!

HOS BAHNE KAN ALLE VÆRE MED

Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af brands, som sikrer dig, at der findes noget til enhver smag og pengepung. Vores shoppere ligger i et bredt prisleje så alle kan være med. Shopperen er større end andre tasker såsom crossbody’en og clutchen, men på trods af dette, ser den ikke klodset ud – tværtimod skaber det et skønt look at have den over skulderen. Med andre ord; du kan ikke have for mange tasker, og shopperen er en fantastisk og praktisk tilføjelse, som du med garanti vil elske. Dens mange funktioner gør den uundværlig, så gå på opdagelse i vores udvalg af skønne brands såsom Núnoo, Samsøe & Samsøe, Decadent, Stolbjerg Copenhagen osv. Vi har garanteret en shopper til dig!