• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Jeans

17 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Jeans

Det perfekte par jeans kan være afgørende for din selvtillid og hele dit outfit. Det er ikke for sjov, at jeans har været en af de mest populære beklædningsgenstande de sidste mange årtier – det er en buks der er kommet for at blive. Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas i dine jeans, og derfor har vi her hos Bahne, nogle der passer til enhver kropstype. Jeans går aldrig af mode, og derfor kan du med ro i maven sagtens investere i endnu et par. Man kan jo ikke have for mange jeans, vel

WHEN IN DOUBT, WEAR DENIM

Jeans er altid det sikre valg. De passer til alle overdele og kan nemt styles op og ned efter anledning. Så hvis du (ligesom os) indimellem har tøjkrise om morgenen, så ved du også, at jeans altid er en ”life-saver”. Er du på jagt efter et par klassiske jeans med et tvist? Så tag et kig i vores udvalg af Mos Mosh, som hver sæson skaber nye og spændende jeans, med flotte detaljer. Selv har de udtalt; ”Kate Moss knows how to dress. J.K Rowling knows how to write a good fantasy story. We know how to make a perfect pair of jeans”.

YOU CAN NEVER OWN TO MUCH DENIM 

Hos Bahne er vi også stolte forhandlere af brandet Lee Jeans. Skaberne bag brandet var trætte af den ofte dårlige kvalitet af jeans, og derfor lå deres motivation i at skabe lækre jeans af den højest mulige kvalitet. Dette er en af de mange grunde til, at de i dag er et ultra populært brand, der giver sikkerhed for kvalitetsrige og tidløse jeans. Lee og Mos Mosh er blot et lille udpluk af vores mange brands, og du kan nemt finde jeans fra andre lækre mærker såsom Calvin Klein, Baum und Pferdgarten, Custommade, og ja – listen er lang. Det er blot at dykke ned i vores udvalg og lade dig inspirere.