• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kjoler & Tunikaer

 1. Vila Visussi l/s midi kjole - Captains Blue
  Vila Visussi l/s midi kjole - Captains Blue
  Fra: 199,95 kr Normalpris: 399,95 kr
  38404244
 2. Vila Vitinny ss short kjole - Rose Smoke
  Vila Vitinny ss short kjole - Rose Smoke
  Fra: 149,95 kr Normalpris: 299,95 kr
  SMLXL
 3. Vila Vilurna 2/4 sleeve kjole - Dove
  Vila Vilurna 2/4 sleeve kjole - Dove
  Fra: 189,95 kr Normalpris: 359,95 kr
  3638404244
178 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Kjoler & Tunikaer

Er du en klassisk kjolepige? Så er du ganske enkelt havnet i paradis hos os. Vi tilbyder nemlig et bredt spektrum af kjoler, som kan bruges til enhver anledning – lige fra bryllupsfesten til arbejdet. Den rette kjole kan nemt gå fra hverdag til fest med den rette styling. Brug den med en strikket cardigan udover på arbejdet, og en blazer til aftenens festlige begivenheder – og wupti; to outfits med en kjole. For kjolepigen er der mange muligheder, og du vil garanteret forelske dig i flere af vores styles.

KJOLE ELLER EJ - VI HAR NOGET TIL DIG

Er du derimod ikke en klassisk kjolepige, men er mere til bukser? Så fortvivl ikke – vi har også noget til dig. En tunika er for mange et alternativ til kjolen, da den er feminin og ofte længere i modellen, men stadig bruges med bukser indenunder. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af tunikaer – både de klassiske og enkle, men også de finurlige og farverige, som sætter et ekstra touch på hverdagen. Uanset om du er kjolepige eller ej, så kan vi ikke komme udenom, at kjolen og tunikaen er sikre items – uanset sæson. De findes nemlig i et hav af forskellige udtryk, og de kan nemt bruges med mange lag om vinteren, og mindre om sommeren. I Bahnes sortiment finder du et bredt spektrum af brands, som alle skaber kjoler og tunikaer til enhver smag og pengepung.

STYLES TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Blandt andet kan du finde din næste festkjole fra eksklusive brands såsom By Malene Birger, Stine Goya, Second Female og Mos Mosh. Hverdagskjolen kan du finde hos f.eks. Calvin Klein, Lollys Laundry, Project AJ117, Saint Tropez og Vila. Dette er blot et lille udpluk af vores mange brands, og langt de fleste skaber kjoler og tunikaer til både hverdag og til fest. Så gå på opdagelse i vores store sortiment af kjoler og tunikaer, hvor du finder alt lige fra den klassiske ”little black dress” til den spraglede og sjove tunika.