• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt frem til 3 uger efter genåbning
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Nederdele og shorts

18 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
 1. Calvin Klein Maxi nederdel - Light Blue
  Calvin Klein Maxi nederdel - Light Blue
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 800,00 kr
  NI30
 2. Vila Vichoose nederdel - sort
  Vila Vichoose nederdel - sort
  Fra: 149,95 kr Normalpris: 299,95 kr
  3436
 3. Custommade Alida shorts - Anthracite Black
  Custommade Alida shorts - Anthracite Black
  Fra: 849,95 kr Normalpris: 1.699,00 kr
  36/S
 4. By Malene Birger Coaxana nederdel - sort
  By Malene Birger Coaxana nederdel - sort
  Fra: 599,95 kr Normalpris: 1.199,00 kr
  M
 5. Lee A line nederdel - Hickory Stripe
  Lee
  Lee A line nederdel - Hickory Stripe
  Fra: 169,95 kr Normalpris: 500,00 kr
  27
 6. Lollys Launrdy Cuba nederdel
  Lollys Laundry Cuba nederdel - Dot print
  Fra: 199,95 kr Normalpris: 600,00 kr
  XS
18 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Nederdele og shorts

Nederdele og shorts er en essentiel del af garderoben. Shorts tilhører primært forår- og sommersæsonen, hvorimod en nederdel kan bruges året rundt. Men her hos Bahne ved vi godt, at nederdel er et bredt begreb. Mini, midi eller maxi – stram eller løs – farverig eller enkel? Nederdele findes i et hav af varianter, og her hos Bahne kan du med garanti finde en, som passer til netop din smag. En nederdel er nem at style op og ned efter anledning. Hos os kan du finde de helt enkle og klassiske nederdele, som både kan bruges i vinterhalvåret med et par strømpebukser, men som også kan fungere på de varmeste sommerdage. Om du er til den korte nederdel med farver og mønstre, eller om du er til en behagelig maxi nederdel, tilbyder vores udvalg brands det du søger.

SHORTS TIL SOLFERIEN, ARBEJDSPLADSEN OG NATTELIVET

Shorts derimod, er lidt sværere at bruge i de kolde måneder. Derfor er det primært varer vi har i forår- og sommerkollektionerne. Dog er dine shorts ikke kun begrænset til disse måneder. Nogle er naturligvis mest beregnet til sol-ferier, men faktisk kan de også nemt være elegante og enkle. Derved  kan de sagtens bruges med et par strømpebukser i de køligere sæsoner. Måske har du forventningsglæde til den længe ventede ferie og ønsker et par shorts, der er behagelige og kan klare sydens varme? Eller måske ønsker du bare et par shorts til sæsonens mange fester? Uanset anledning, så er shorts ikke til at komme udenom. Hverken på solferien, på arbejdspladsen eller i nattelivet.

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

En af de store fordele ved nederdele og shorts, er de uendelige kombinationsmuligheder disse beklædningsgenstande giver dig. Hos Bahne finder du derfor et stort udvalg af brands – alt lige fra Vila til Stine Goya. Dette gør det muligt for dig at skabe din helt egen stil. Er du klar til at købe dit næste par shorts eller din næste nederdel? Så gå på jagt i Bahnes skønne udvalg og lad dig forkæle.