• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Overtøj

 1. RAINS regnjakke - sort
  RAINS regnjakke - sort
  Fra: 599,00 kr
  L/XLM/LS/MXS/S
 2. Cras Qunita jakke - vintage floroa
  Cras Qunita jakke - vintage floroa
  Fra: 549,95 kr Normalpris: 1.300,00 kr
  3840
 3. Global Funk Marrit Short quilted jakke - Army
  Global Funk Marrit Short quilted jakke - Army
  Fra: 229,95 kr Normalpris: 550,00 kr
  SMLXL
 4. Vila Vicooli vest - sort
  Vila Vicooli vest - sort
  Fra: 449,95 kr
  363840
 5. Vila Vifandua l/s lang jakke - Cloud Dancer
  Vila Vifandua l/s lang jakke - Cloud Dancer
  Fra: 149,95 kr Normalpris: 449,95 kr
  3436384042
 6. RAINS Drifter track jakke - Taupe
  RAINS Drifter track jakke - Taupe
  Fra: 999,00 kr
  L/XLM/LS/MXS/S
61 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Overtøj

Det danske vejr kræver ordentligt overtøj. Uanset hvilken sæson og årstid, så er det rette overtøj afgørende for både vores velbefindende og vores stil. Er det køligt udenfor? Jamen så skal du måske anskaffe en varm frakke, eller måske en vamset dunjakke? Er det derimod forår eller sommer? Så er læderjakken et oplagt valg! Læderjakken har de sidste mange år været et kæmpe hit, og det tyder alt på, at de vil blive ved med. Hos Bahne kan du finde moderne læderjakker i fantastisk kvalitet fra bl.a. Munderingskompagniet (MDK), som laver jakker i mange forskellige designs og pasformer.

OVERTØJ TIL DET DANSKE VEJR - PÅ GODT OG ONDT

Men hos Bahne ved vi godt, at det danske vejr, ikke nødvendigvis er lig med sol og tørvejr. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af regnjakker, som er perfekte til de våde dage. Samsøe & Samsøe er blot en af de forhandlere, som sæson efter sæson skaber tidløse regnjakker, der kan stå imod både vind og vejr. Forår, sommer, efterår og vinter. Alle sæsoner kræver forskelligt overtøj, og hos Bahne kan du finde en jakke eller frakke, som passer til netop dit behov og til den sæson vi befinder os i. Om det er læderjakken, cowboyjakken, bomberen, den lange frakke, dynejakken eller noget helt sjette, jamen så kan du få dækket dit behov hos os.

KLASSISK OG MODERNE - UANSET SÆSON

Mange af vores brands producerer og designer det skønneste overtøj, og kommer gerne med både klassiske styles, men også friske og modeprægede tilføjelser. Uanset hvilken pengepung du har, så kan du finde overtøj i høj kvalitet. Du kan nemlig finde alt fra brands såsom Baum und Pferdgarten, By Malene Birger og STAND til Vila, Saint Tropez og Global Funk. Vi har hvad der skal bruges til enhver sæson – så er valget blot op til dig.