• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Skjorter & Bluser

 1. Juna Bæk&Bølge Irene natskjorte - grå
  Juna Bæk&Bølge Irene natskjorte - grå
  Fra: 279,96 kr Normalpris: 349,95 kr
  M/LS/M
 2. Juna Bæk&Bølge Irene natskjorte - orange
  Juna Bæk&Bølge Irene natskjorte - orange
  Fra: 279,96 kr Normalpris: 349,95 kr
  M/LS/M
 3. Mos Mosh Palma chintz bluse - Peach parfait
  Mos Mosh Palma chintz bluse - Peach parfait
  Fra: 249,95 kr Normalpris: 799,00 kr
  SM
140 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Skjorter & Bluser

Fantastisk til festen eller professionel til arbejdet? Uanset hvilken anledning, så er en god skjorte et must i enhver garderobe. Hos Bahne kan du finde et udvalg af alle slags skjorter, lige fra den klassiske til den med kinakraven, boyfriend-skjorten og den vilde med mønstret print og flotte farver.

SKJORTEN, BLUSEN OG ALLE DERES KVALITETER

Skjorter til kvinder har været moderne i årtier, og deres popularitet stiger sæson efter sæson. De er perfekte under et blazersæt, til en nederdel eller blot til et par jeans i hverdagen. En skjorte er en beklædningsgenstand der nemt kan gå fra dag til nat, uden at gøre den store indsats. Derfor tilbyder Bahne et stort sortiment med skjorter til alle størrelser, stilarter og pengepunge, så du helt sikkert kan finde din næste yndlingsskjorte. En anden beklædningsgenstand som er et must i enhver garderobe, er en god bluse. Om det er en med V-udskæring, med mønstret print, rullekrave eller noget helt fjerde, så har vi en bluse til dig. Vi har et hav af forskellige modeller, strukturer og farver, og derfor kan du nemt finde blusen til dig – uanset om det er til fest, hverdag eller alt derimellem.

SØG OG DU SKAL FINDE

I kategorien skjorter og bluser kan du finde de største klassikere fra brands såsom Mos Mosh, der i mange sæsoner har skabt fantastiske skjorter til enhver smag. Derudover kan du også finde mærker såsom Stine Goya, Custommade, By Malene Birger og andre eksklusive brands. Ligeså kan du investere i Vila og Saint Tropez, som har kvalitetsrige skjorter og bluser til fordelagtige priser. Uanset hvad du søger, så led ikke længere. Vi har det her hos Bahne.